Neler Yeni

Yurt dışı 13t pro alınır mı?

A.Nadir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir Nadir
S.a yurt dışı 13T pro almayı düşünüyorum direnç kaydı sıkıntı olur mu x3 pro kullandım daha önce anakart yandı 13T pro da o sıkıntı olur mu? Yurt dışına yaklaşmalı mıyım? Yada önerebileceğiniz telefon var mı kamera önemli performans önemli 13T pro baya karşılıyor hemde fazlasıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alperen
S.a yurt dışı 13T pro almayı düşünüyorum direnç kaydı sıkıntı olur mu x3 pro kullandım daha önce anakart yandı 13T pro da o sıkıntı olur mu? Yurt dışına yaklaşmalı mıyım? Yada önerebileceğiniz telefon var mı kamera önemli performans önemli 13T pro baya karşılıyor hemde fazlasıyla.
Bende 13T vardı yd fazlasıyla iş gören telefon öneririm hocam

goku010203

80+ Bronze
güzel cihaz kaca aliyosun

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Kadir Efe Ulusoy
nereden kaç a alıyrsun

A.Nadir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir Nadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden kaç a alıyrsun
Bursadayım ben bursa telefoncular da var sıfır açılmamış 12/512 14 15k
Mesaj otomatik birleştirildi:

nereden kaç a alıyrsun

güzel cihaz kaca aliyosun
14k 15k civarı

Hiç bir sıkıntı yaşamadım hocam sabah akşam pubg mobile oynuyordum ben hatta kasma donma 0
Anladım şarjı nasıl gidiyor ben x3 pro da anakart yanınca direnç kaydı beni korkutuyor anakart yanar diye sıfır mı almalıyım yoksa sıfır kayıtlı mı almalıyım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
20 civarına alıyorsan bence üç beş daha koy 14 pro falan al yıl başı geliyo zaten yenilenecek hatlar 8 ay kullanırsın 8 ayın bitmesine yakın yurt içi kayıtlı 7s falan alırsın icloud ile halledersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alperen

14k 15k civarı

Anladım şarjı nasıl gidiyor ben x3 pro da anakart yanınca direnç kaydı beni korkutuyor anakart yanar diye sıfır mı almalıyım yoksa sıfır kayıtlı mı almalıyım
0 almak daha mantıklı hocam şarjı baya gidiyordu o fiyatlara alınabilecek en iyi telefonlardan biri (yd için) ben geçenlerde sattım ios kullanmak için 8-9 ay kullandım çok memnundum telefonumdan bir sıkıntı yaşamadım ben tavsiye ederim

A.Nadir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir Nadir
20 civarına alıyorsan bence üç beş daha koy 14 pro falan al yıl başı geliyo zaten yenilenecek hatlar 8 ay kullanırsın 8 ayın bitmesine yakın yurt içi kayıtlı 7s falan alırsın icloud ile halledersin.
14 15k civarı

X3 pro yd bende de vardı benim de anakart yandı kronik sorun 😂
Evet öyleymiş sadece yd değil TR de aynı sorun yaşıyorlar

Top Bottom