Yurt dışı telefon yardım

Oyun oynarken her cihaz ısınır ama günlük kullanımda ısınıyorsa sıkıntı hocam bence cihaz sahibi birine sormak daha iyi olur bunun dışında bana kalırsa zorunda kalmadığımız sürece mediatek almayın.
Şuan Mediatek snapdragon'dan daha iyi araştırdım

s24u içinde server kayıt açıldı mı
Bir ara açıldı diye bir konu açılmıştı hocam forumda ama kendim araştırmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan Mediatek snapdragon'dan daha iyi araştırdım
Güç olarak öyle olabilir ama verimlilik olarak kesinlikle değil hocam hatta snapdragon elite den sonra o tahtıda kaybetti.

Çok ısınıyor ve şarjı hızlı gidiyor diyorlar
Bi zahmet 144hz ekranı var 120w sarj destekliyor

Oyun oynarken her cihaz ısınır ama günlük kullanımda ısınıyorsa sıkıntı hocam bence cihaz sahibi birine sormak daha iyi olur bunun dışında bana kalırsa zorunda kalmadığımız sürece mediatek almayın.
Ben kullaniyorum hocam oyunlarda performans modunda gerçekten ısınıyor. Normal kullanimda ekran 144hz degilse isinmiyor diyebilirim.

Ben kullaniyorum hocam oyunlarda performans modunda gerçekten ısınıyor. Normal kullanimda ekran 144hz degilse isinmiyor diyebilirim.
Default ayarda bir sıkıntı varmı hocam?

14 T 12/256 15.500 TL

Bir ara açıldı diye bir konu açılmıştı hocam forumda ama kendim araştırmadım.

Güç olarak öyle olabilir ama verimlilik olarak kesinlikle değil hocam hatta snapdragon elite den sonra o tahtıda kaybetti.6 pro alsam sorun çıkarır mı var mı bilgin 12/512 12k

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,738
Üyeler
184,492
Son üye
WolfyRip
Geri