Neler Yeni

🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

Section8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Adem
Belkide arkaplanda Temu çoktan aksiyon almış olabilir. Yarını bekleyelim bakalım.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Kaira Bilgic
Bugün bir şeyler alsak ne olru ki acaba

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya lütfen 1 Nisan şakası falan olsun

Thadox

80+ Bronze
Böyle ülkenin ben varya... Harbi deli oldum durduk yere. Temuda kredi, yolda kargom kaldı. Yıllardır ota b*ka yasak getiriyorlar hâlâ adam akıllı usulünü beceremiyorlar. Şafak operasyonu yapar gibi yasak mı getirilir, 1 ay mühlet falan versenize Allah aşkına çıldıracam ya

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Murat
Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor olmamız bunlara battı. Pahalı hayattan az da olsa bu şekilde kendimizi sıyırıyorduk. Birlik olup sesimizi çıkarmadığımız sürece bu durum daha da kötüye gidecek. 150 euro sınır oldu 30 euro bedava kargo oldu 3 euro. Şimdi de başımıza bu geldi. Sesimizi çıkarıp tepki göstermezsek yurt dışı alışveriş tamamen hayal olur.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Salih
Epomaker sitesinden klavye aldım gelmez mi şimdi?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor olmamız bunlara battı. Pahalı hayattan az da olsa bu şekilde kendimizi sıyırıyorduk. Birlik olup sesimizi çıkarmadığımız sürece bu durum daha da kötüye gidecek. 150 euro sınır oldu 30 euro bedava kargo oldu 3 euro. Şimdi de başımıza bu geldi. Sesimizi çıkarıp tepki göstermezsek yurt dışı alışveriş tamamen hayal olur.
Zaten hayal oldu artık. 30 Euro vs. Bir şekilde hallediliyordu şirketler farklı gösteriyordu ama bunu nasıl yapacaklar

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

WhoCares

80+ Gold
:kekw: :kekw: ilk önce malum alışveriş sitelerindeki sahte ürünlerin önüne geçsinler onların derdi başka vatandaşı daha nasıl düdüklerizin peşindeler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,753
Üyeler
171,803
Son üye
mehmetc11
Top Bottom