🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

Belkide arkaplanda Temu çoktan aksiyon almış olabilir. Yarını bekleyelim bakalım.

Bugün bir şeyler alsak ne olru ki acaba

Ya lütfen 1 Nisan şakası falan olsun

Böyle ülkenin ben varya... Harbi deli oldum durduk yere. Temuda kredi, yolda kargom kaldı. Yıllardır ota b*ka yasak getiriyorlar hâlâ adam akıllı usulünü beceremiyorlar. Şafak operasyonu yapar gibi yasak mı getirilir, 1 ay mühlet falan versenize Allah aşkına çıldıracam ya

Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor olmamız bunlara battı. Pahalı hayattan az da olsa bu şekilde kendimizi sıyırıyorduk. Birlik olup sesimizi çıkarmadığımız sürece bu durum daha da kötüye gidecek. 150 euro sınır oldu 30 euro bedava kargo oldu 3 euro. Şimdi de başımıza bu geldi. Sesimizi çıkarıp tepki göstermezsek yurt dışı alışveriş tamamen hayal olur.

Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor olmamız bunlara battı. Pahalı hayattan az da olsa bu şekilde kendimizi sıyırıyorduk. Birlik olup sesimizi çıkarmadığımız sürece bu durum daha da kötüye gidecek. 150 euro sınır oldu 30 euro bedava kargo oldu 3 euro. Şimdi de başımıza bu geldi. Sesimizi çıkarıp tepki göstermezsek yurt dışı alışveriş tamamen hayal olur.
Zaten hayal oldu artık. 30 Euro vs. Bir şekilde hallediliyordu şirketler farklı gösteriyordu ama bunu nasıl yapacaklar

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
:kekw: :kekw: ilk önce malum alışveriş sitelerindeki sahte ürünlerin önüne geçsinler onların derdi başka vatandaşı daha nasıl düdüklerizin peşindeler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri