🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Allah belalarını versin ses çıkarmazsınız tayyip sizi öpmeye devam eder
Temu ve çeşitli siteler özelinde bahsettim.Resmi açıklama mı? Ticaret bakanlığı kendi hesabından paylaşmış resmen. Daha ne kadar resmi olacak? Cumhurbaşkanının açıklamasını mı bekliyorsun?
Sıkıntı şurada, bizi ne kadar s*kleyeceklerNiye herkes alışveriş bitti gibi polemik yapmış
Temsilci atamak temu için çocuk oyuncağı olur ben bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Recepleride fazla takmamak lazım
Boykota ve tepki arttırmaya devam, başka elimizde bir koz bıraktırmadıAllah belalarını versin ses çıkarmazsınız tayyip sizi öpmeye devam eder
Saka mi bu bune ya kargolarim yolda ne olacak suan gumrukte 3 kargom yolda epomaker kargolari var dalga mi geciyor bunlar boyle birsey olamaz@TinerciAlper geçmiş olsun
Aktif siparişler hakkında bilgilendirme yapıldı mı?Saka mi bu bune ya kargolarim yolda ne olacak suan gumrukte 3 kargom yolda epomaker kargolari var dalga mi geciyor bunlar boyle birsey olamaz
bayağı bi bakındım ancak göremedim. benim 1 sipariş kargoda 4 sipariş daha kargolanmadı, mail atıp iptal mi etsem ne yapsamAktif siparişler hakkında bilgilendirme yapıldı mı?
Bence iptal etmeyin hemenbayağı bi bakındım ancak göremedim. benim 1 sipariş kargoda 4 sipariş daha kargolanmadı, mail atıp iptal mi etsem ne yapsam![]()