Neler Yeni

🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

yaman..k

80+ Silver

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
furkan
Temu halihazırda Türkiye'de agresif reklam çalışması yapıyor. Muhtemelen hükümet/devlet'in isteğini yerine getirir. Kaos oluşturanlara dikkat edin.

Alioskii

80+ Bronze
Alacaklarım vardı sipariş ettim son kez nolur nolmaz

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eymenarthur

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Akif Erdem
Dün yurtiçi alışverişe boykot, bugün yurtdışı alışverişe engel... İlginç :D

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocamın dediği de olabilir temu , aliexpress ve amazon gibi markaların Türkiye deki pazar payı çok yüksek bu kitleyi kaybetmek istemeyebilirler.
Hocam dış oyuncu sektöründe çok dostumuz ve iş ortağımız var, ticareti büyük çaplı ve topluca yapan bir firmayız. Adı geçen firmaların yurtdışı fon yöneticisi olan ya da bizim gibi o ülkelerde firma sahibi olan mevkidaşlarımızla da konuyu gün boyu istişare ettik diyebilirim... Hukuk birimimizden de konuyu araştırmasını talep etmiştim. Dolayısıyla bu konuda verdiğim bilgiler, ilk başta bizim firma ticaretimize de sekte vuracağından bizim açımızdan bir nev'i hayati bir netlik taşımak zorunda oluyor. Devletimizin takdirinin de benzeri süreçlerde bu yönde geliştiğini ve çok radikal bir durum oluşmadıkça da cezai yöntemleri uygulamadığını bildiğimizden, teamülün beklediğimiz yönde gerçekleşeceğine inanıyor ve hukuk yoluyla da konuyu takip ediyoruz. Dolayısıyla konu bizim açımızdan şahsi bir görüş beyanımızdan öte bir durum teşkil ettiğinden olabildiğince net olarak son durumu sizlerle paylaşmaya çalıştım. Umarım cümlemizin hakkında hayırlısı olur diyelim..

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
vladimiz putin
1 nisan sakasi dimi bu saka yani :(

yaman..k

80+ Silver
Hocam dış oyuncu sektöründe çok dostumuz ve iş ortağımız var, ticareti büyük çaplı ve topluca yapan bir firmayız. Adı geçen firmaların yurtdışı fon yöneticisi olan ya da bizim gibi o ülkelerde firma sahibi olan mevkidaşlarımızla da konuyu gün boyu istişare ettik diyebilirim... Hukuk birimimizden de konuyu araştırmasını talep etmiştim. Dolayısıyla bu konuda verdiğim bilgiler, ilk başta bizim firma ticaretimize de sekte vuracağından bizim açımızdan bir nev'i hayati bir netlik taşımak zorunda oluyor. Devletimizin takdirinin de benzeri süreçlerde bu yönde geliştiğini ve çok radikal bir durum oluşmadıkça da cezai yöntemleri uygulamadığını bildiğimizden, teamülün beklediğimiz yönde gerçekleşeceğine inanıyor ve hukuk yoluyla da konuyu takip ediyoruz. Dolayısıyla konu bizim açımızdan şahsi bir görüş beyanımızdan öte bir durum teşkil ettiğinden olabildiğince net olarak son durumu sizlerle paylaşmaya çalıştım. Umarım cümlemizin hakkında hayırlısı olur diyelim..
Aynen hayırlısı , size de kolay gelsin sorun çıkmaz inşAllah.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Salih
Resmi açıklama gelmediği sürece bizim konuştuklarımız doğru olmaz şuan kimsenin bir şey bildiği yok.
Resmi açıklama mı? Ticaret bakanlığı kendi hesabından paylaşmış resmen. Daha ne kadar resmi olacak? Cumhurbaşkanının açıklamasını mı bekliyorsun?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Malum kişinin... neyse.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
Niye herkes alışveriş bitti gibi polemik yapmış
Temsilci atamak temu için çocuk oyuncağı olur ben bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Recepleride fazla takmamak lazım

Top Bottom