🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

resmi açıklamamı değil ? kendi görüşü
Kardeş... Seninle gereksiz polemiğe girmek en azından bana düşmez bayram vakti :)
Doğrudur senin mantığına göre resmi açıklama değildir...

Temu halihazırda Türkiye'de agresif reklam çalışması yapıyor. Muhtemelen hükümet/devlet'in isteğini yerine getirir. Kaos oluşturanlara dikkat edin.

Alacaklarım vardı sipariş ettim son kez nolur nolmaz

Dün yurtiçi alışverişe boykot, bugün yurtdışı alışverişe engel... İlginç :D

@valhalla hocamın dediği de olabilir temu , aliexpress ve amazon gibi markaların Türkiye deki pazar payı çok yüksek bu kitleyi kaybetmek istemeyebilirler.
Hocam dış oyuncu sektöründe çok dostumuz ve iş ortağımız var, ticareti büyük çaplı ve topluca yapan bir firmayız. Adı geçen firmaların yurtdışı fon yöneticisi olan ya da bizim gibi o ülkelerde firma sahibi olan mevkidaşlarımızla da konuyu gün boyu istişare ettik diyebilirim... Hukuk birimimizden de konuyu araştırmasını talep etmiştim. Dolayısıyla bu konuda verdiğim bilgiler, ilk başta bizim firma ticaretimize de sekte vuracağından bizim açımızdan bir nev'i hayati bir netlik taşımak zorunda oluyor. Devletimizin takdirinin de benzeri süreçlerde bu yönde geliştiğini ve çok radikal bir durum oluşmadıkça da cezai yöntemleri uygulamadığını bildiğimizden, teamülün beklediğimiz yönde gerçekleşeceğine inanıyor ve hukuk yoluyla da konuyu takip ediyoruz. Dolayısıyla konu bizim açımızdan şahsi bir görüş beyanımızdan öte bir durum teşkil ettiğinden olabildiğince net olarak son durumu sizlerle paylaşmaya çalıştım. Umarım cümlemizin hakkında hayırlısı olur diyelim..

1 nisan sakasi dimi bu saka yani :(

Hocam dış oyuncu sektöründe çok dostumuz ve iş ortağımız var, ticareti büyük çaplı ve topluca yapan bir firmayız. Adı geçen firmaların yurtdışı fon yöneticisi olan ya da bizim gibi o ülkelerde firma sahibi olan mevkidaşlarımızla da konuyu gün boyu istişare ettik diyebilirim... Hukuk birimimizden de konuyu araştırmasını talep etmiştim. Dolayısıyla bu konuda verdiğim bilgiler, ilk başta bizim firma ticaretimize de sekte vuracağından bizim açımızdan bir nev'i hayati bir netlik taşımak zorunda oluyor. Devletimizin takdirinin de benzeri süreçlerde bu yönde geliştiğini ve çok radikal bir durum oluşmadıkça da cezai yöntemleri uygulamadığını bildiğimizden, teamülün beklediğimiz yönde gerçekleşeceğine inanıyor ve hukuk yoluyla da konuyu takip ediyoruz. Dolayısıyla konu bizim açımızdan şahsi bir görüş beyanımızdan öte bir durum teşkil ettiğinden olabildiğince net olarak son durumu sizlerle paylaşmaya çalıştım. Umarım cümlemizin hakkında hayırlısı olur diyelim..
Aynen hayırlısı , size de kolay gelsin sorun çıkmaz inşAllah.

Resmi açıklama gelmediği sürece bizim konuştuklarımız doğru olmaz şuan kimsenin bir şey bildiği yok.
Resmi açıklama mı? Ticaret bakanlığı kendi hesabından paylaşmış resmen. Daha ne kadar resmi olacak? Cumhurbaşkanının açıklamasını mı bekliyorsun?

Malum kişinin... neyse.

Niye herkes alışveriş bitti gibi polemik yapmış
Temsilci atamak temu için çocuk oyuncağı olur ben bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recepleride fazla takmamak lazım

Geri