Neler Yeni

yurt dışı iphone 14 mü türkiye iphone 12 pro mu

12 pro alırsam ikinci el olcak 14 alırsam gürcistandan sıfır olcak (pasaport kayıt yaptırmayacağım)
14ü yılda 180 gün mü kullanabiliyorum her sene ocakta yenileniyor mu

Starlex

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Okudukça üzülüyorum gençliğe askeri ücret ile çalışip sadece hava olsun diye telefon alan bir kesim var yazık ama ne yapalım hayat böyle 10 bin TL kaçak bir cihaz bütün ihtiyaçlari fazlası ile karsilarken iphone dan faz geçmeyen bir toplum olmuşuz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
Okudukça üzülüyorum gençliğe askeri ücret ile çalışip sadece hava olsun diye telefon alan bir kesim var yazık ama ne yapalım hayat böyle 10 bin TL kaçak bir cihaz bütün ihtiyaçlari fazlası ile karsilarken iphone dan faz geçmeyen bir toplum olmuşuz
Ben hâla not 10 5g kullanıyorum arabam da var çocuk 15 pro Max ile otobüste akbil basıyor 😁 hatta forumda bilen bilir bir çok yerde yüklü miktarda hisselerim var Nvida da bunlardan biri tabii gençliğe anlatamazsin kendi dünyasinda 3 kamera ile zengin olduğunu sanar ama belli yaşa gelince ağlarlar 🤷 iş için Vietnama oradan da osakaya geçmiştim en kötüsü bir aylık maaşıyla 15 pro Max alabiliyorken Samsung kullaniyorlardı eğitim sisteminden kaynaklı bunlar 🤷👍

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mert Uysal
Ben hâla not 10 5g kullanıyorum arabam da var çocuk 15 pro Max ile otobüste akbil basıyor 😁 hatta forumda bilen bilir bir çok yerde yüklü miktarda hisselerim var Nvida da bunlardan biri tabii gençliğe anlatamazsin kendi dünyasinda 3 kamera ile zengin olduğunu sanar ama belli yaşa gelince ağlarlar 🤷 iş için Vietnama oradan da osakaya geçmiştim en kötüsü bir aylık maaşıyla 15 pro Max alabiliyorken Samsung kullaniyorlardı eğitim sisteminden kaynaklı bunlar 🤷👍
Benimde durumum cok sukur yerinde uc arabam bir evim var , daha gecen on gune kadar 11 kullaniyordum bozuldu o zaman yenisini almak durumunda kaldim . Ogrenciler , asgeri ucretli calisanlarin ellerinde hep 15 pro cok gulunc bir durum neden odersin ki o kadar parayi tum emeklerini verirsin

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
chade
Benimde durumum cok sukur yerinde uc arabam bir evim var , daha gecen on gune kadar 11 kullaniyordum bozuldu o zaman yenisini almak durumunda kaldim . Ogrenciler , asgeri ucretli calisanlarin ellerinde hep 15 pro cok gulunc bir durum neden odersin ki o kadar parayi tum emeklerini verirsin
şimdiki gençlerin hepsi değil de büyük çoğunluğu zekasını, başarısını sunmaya çalışmak yerine benim iphone 15 im var, benim çantam gucci, benim bilgisayarımda 4090 var gibi sırf maddiyat üzerinden hava atmaya çalışıyor. belirli bir yaşa geldikten sonra veya artık bakmakla yükümlü oldukları bir aileleri olduğunda 10 bin liralık telefonunda 100 bin liralık telefonunda aynı işlevi gördüğünü anlayacaklar. kardeşlerim telefonum iphone olacak diye yırtınıyorlar. neyi var bu telefonun bu kadar farklı diyorum eee ama iphone diyorlar. ne özellik bilirler ne bir şey. ihtiyacı var mı yok. sırf iphone un son modelini aldığını arkadaşlarına gösterecekler diye darlıyorlar bizi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
iPhone telefon çok iyi ama Samsung da iyi yani insan hangi arayüzü severse onu alması daha mantıklı ama ülkemiz de durum farkli sadece hava atmak için iPhone alan asgari ücretli dolu bazen arabayı bakım için sanayiye bırakıyorum spora giderken otobüse biniyorum herkeste 3 kamera telefon 🤷 çok sağlam gülüyorum bunlara

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mert Uysal
şimdiki gençlerin hepsi değil de büyük çoğunluğu zekasını, başarısını sunmaya çalışmak yerinde benim iphone 15 im var, benim çantam gucci, benim bilgisayarımda 4090 var gibi sırf maddiyat üzerinden hava atmaya çalışıyor. belirli bir yaşa geldikten sonra veya artık bakmakla yükümlü oldukları bir aileleri olduğunda 10 bin liralık telefonunda 100 bin liralık telefonunda aynı işlevi gördüğünü anlayacaklar. kardeşlerim telefonum iphone olacak diye yırtınıyorlar. neyi var bu telefonun bu kadar farklı diyorum eee ama iphone diyorlar. ne özellik bilirler ne bir şey. ihtiyacı var mı yok. sırf iphone un son modelini aldığını arkadaşlarına gösterecekler diye darlıyorlar bizi
öyle hocam yapacak bir şey yok sahsen sizin yorumunuza katıldıgımı belirtmek icin yazdım yoksa muhatap dahi olunmaz ailesi egitmemiş cocugunu biz burda genc kardeşlerimize dogru yolu göstersekte anlatsakta onlar bildigini okur o yuzden muhatap dahi olmamak daha iyi
iPhone telefon çok iyi ama Samsung da iyi yani insan hangi arayüzü severse onu alması daha mantıklı ama ülkemiz de durum farkli sadece hava atmak için iPhone alan asgari ücretli dolu bazen arabayı bakım için sanayiye bırakıyorum spora giderken otobüse biniyorum herkeste 3 kamera telefon 🤷 çok sağlam gülüyorum bunlara
kesinlikle katılıyorum zaten o kadar cok yurt dısı varki piyasda sadece 3 kamera olsun iphone olsun bütcem yetmesede yurt dısını alayım diyen insan yapılarıda cok ya hocam zeka seviyesi belli işte ülkenin halide belli cok kasmamak gerek

Top Bottom