şahin doğan
80+ Platinum
Yıllık. Ben vodafone kullanıyorum 150 TL fizikselden veya e simden diğerine geçmek.4 ayda 1 mi yoksa yıllık masrafı o kadar
Yıllık. Ben vodafone kullanıyorum 150 TL fizikselden veya e simden diğerine geçmek.4 ayda 1 mi yoksa yıllık masrafı o kadar
4 ayda bir4 ayda 1 mi yoksa yıllık masrafı o kadar
baya uygunmuş ya hangi operatör
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bahsettiğiniz gibiyse bedava ben 200 felan düşünüyordum geçiş olarak
4 Ayda bir ne alaka? Yılda 1 kere.4 ayda bir
Hocca. Hani 4+4 ya bu. Sene sim den eşime geçti diğer yılda eşimden normal sim e geçecek4 ayda bir
Cift e simi yok arkadasin ama eger e sim fiziksel sim oradanda 6se gecerse sadece yilda 2 kere ucret oder4 Ayda bir ne alaka? Yılda 1 kere.
Şuan IMEI kaydı 20 bin TL uzak durun.şimdi dostlar bı tane yurt dışı iphone 11 alacağım ve sanıyorum ki 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile kullanabiliyorum kalan 4 ay içinse bir 6s alacağım. ama yurt dışından alinan herhangi bir iphone da e sim ve fiziksel sim kullanılabiliyor mu bilmiyorum. sarı sitede var bir sorunu vs olur mu?
20.000 tl açtırma ücreti var alıcaksanız en ust modeli almanızı tavsiye ederimşimdi dostlar bı tane yurt dışı iphone 11 alacağım ve sanıyorum ki 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile kullanabiliyorum kalan 4 ay içinse bir 6s alacağım. ama yurt dışından alinan herhangi bir iphone da e sim ve fiziksel sim kullanılabiliyor mu bilmiyorum. sarı sitede var bir sorunu vs olur mu?
20.000 TL açtırma ücreti var alıcaksanız en ust modeli almanızı tavsiye ederim
Beyler konuyu önce bir okuyun sonra yazın.Şuan IMEI kaydı 20 bin TL uzak durun.
Tam okudum ve söylediği şeyin çok gereksiz olduğu kanaatine varıp görmezden geldim. Konu komik.Beyler konuyu önce bir okuyun sonra yazın.
Değişik kafadalar muhtemelen yaşları küçük ne yazdıklarınıda bilmiyorlar gülüp geçmek lazım.sana konu mu begendircez
haklısınDeğişik kafadalar muhtemelen yaşları küçük ne yazdıklarınıda bilmiyorlar gülüp geçmek lazım.
telefonun modeline gore degisiyor, ben de yurtdisi ip11 aldim irak'tanşimdi dostlar bı tane yurt dışı iphone 11 alacağım ve sanıyorum ki 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile kullanabiliyorum kalan 4 ay içinse bir 6s alacağım. ama yurt dışından alinan herhangi bir iphone da e sim ve fiziksel sim kullanılabiliyor mu bilmiyorum. sarı sitede var bir sorunu vs olur mu?