Neler Yeni

Yurt dışı mi Tr 2.el mi 16pro 14pro

D3D3

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler sa 0 yd 16pro alıcam yada 2.el 14 pro kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
16 proyu ımeı kaydı yaptırmıcam her yıl 8 ay kullanıcam
16 pro fiyat 40k
14 pro fiyat 50k

Yurtdışı alınmaz hocam ama alacağım diyorsanda 16PM al aldığına değsin.

Bu ikisi arasından bence 14 Pro daha mantıklı, hem sıfır aldığınızda kullanmaya başladığınız an değeri kafadan düşecek, hem de YD piyasası yavaş. He satilmasina satılıyor, ama yavaş

Hocam yd alınmaz demenin sebebi garanti falan mı yada arızalı çıkarsa diye mi
Garantiyi zaten unut hocam en basitinden ücreti dahilinde pil değiştirmek istediğinde yetkili servisler destek vermiyor. Bir diğer konuda toplama telefonlar satıldığını duymuştum güvenilir yerlerden almaya özen göster.

Garantiyi zaten unut hocam en basitinden ücreti dahilinde pil değiştirmek istediğinde yetkili servisler destek vermiyor. Bir diğer konuda toplama telefonlar satıldığını duymuştum güvenilir yerlerden almaya özen göster.
Veriyorlar. Yanlış bilgi vermeyelim. Eğer cihaz tr deki ile aynı kod ise destek alırsın. Çin cihazı Amerika cihazı geçersiz. Çünkü parça farkı var. Pili ölene kadar kullanacaksan zaten sat yenisini al zaten ucuz

Beyler sa 0 yd 16pro alıcam yada 2.el 14 pro kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
16 proyu ımeı kaydı yaptırmıcam her yıl 8 ay kullanıcam
16 pro fiyat 40k
14 pro fiyat 50k
hocam benim görüşüü söylüyorum tabii ki de 16 PRO işlemci olarak kamera olarak batarya olarak o kadar fark var ki ben olsam kesinlikle 16 pro alırım

Çok teşekkürler mesajlarınızı değerlendiricem iyi akşamlar

yurt dışı alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,514
Üyeler
173,388
Son üye
Fahrettin911
Geri