bendede yd x7 pro var suan bır kayıt yaptırmadım cıft sım ıle galıba 4 4 seklınde 8 ay cıvarı kullanabılırsın sonra dırenc kayıt attırırsın ama guvenılır bır usta lazım yoksa cıhazlar bozuluyorSorum başlıktaki gibidir. Yurt dışı poco x7 pro nasıl kullanabilirim ? Direnç attırmadan server kayıt ile kullanmak mümkün mü? Direnç şart ise güvenilir bir yerde yaptırmanın maliyeti ne kadar olur ?
evet 4+4 mevzusunu biliyorum hocam. önümüzdeki yaz alıp bu sene full kullanıp seneye 8. aydan sonra yaptırmayı düşünüyorum. direnç için fiyatlar hakkında bilginiz var mı ?bendede yd x7 pro var suan bır kayıt yaptırmadım cıft sım ıle galıba 4 4 seklınde 8 ay cıvarı kullanabılırsın sonra dırenc kayıt attırırsın ama guvenılır bır usta lazım yoksa cıhazlar bozuluyor
2000tl den yuksek olamaz max 2k 2 3 yere sordum 1700 ustu fıyat veren olmadı ortalama o cıvardırevet 4+4 mevzusunu biliyorum hocam. önümüzdeki yaz alıp bu sene full kullanıp seneye 8. aydan sonra yaptırmayı düşünüyorum. direnç için fiyatlar hakkında bilginiz var mı ?
Peki hocam direnç attırmadan eski usül imei atıp kullanmak mümkün mü ? güncelleme sonrası imei gidiyordu bir ara direnç atıldıktan sonra da bu geçerli mi ? teşekkürler cevabınız için.2000tl den yuksek olamaz max 2k 2 3 yere sordum 1700 ustu fıyat veren olmadı ortalama o cıvardır
suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanlıs bılıyoda olabılırım server kayıt yok paso dırenc galıba ama dırenc daha kalıcı ve sorunsuz bır yontem işin ehlı bır usta var ıse. rica ederımPeki hocam direnç attırmadan eski usül imei atıp kullanmak mümkün mü ? güncelleme sonrası imei gidiyordu bir ara direnç atıldıktan sonra da bu geçerli mi ? teşekkürler cevabınız için.
anladım hocam çok teşekkürler.suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanlıs bılıyoda olabılırım server kayıt yok paso dırenc galıba ama dırenc daha kalıcı ve sorunsuz bır yontem işin ehlı bır usta var ıse. rica ederım
rica ederım ıyı forumlaranladım hocam çok teşekkürler.