Neler Yeni

Yurt Dışı PS5 getirirken nelere dikkat etmeliyim?

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Çok fazla şey okudum kafayı yiyeceğim biri kutulu sorun olmaz diyor birisi kutusuz getirin diyor valizde getirin diyen var çantanızda getirin diyen var napmalıyım sizce?

CoNKeR

80+ Bronze
Sen mi alıp geleceksin, yoksa birine mi getirteceksin?

Sen getireceksen kutulu olarak el valizi yapabilirsin ben Almanya'dan öyle alıp geldim. Kutusu ile birlikte evimde şimdi. Mediamarkt poşetine koydum, bu el valizim dedim. Sıkıntısız.
Birine getirteceksen gerçekten o kutu zahmet olabiliyor, getirteceğin kişinin kendisinin el valizi olabiliyor, o zaman sıkıntı oluyor. O durumda kutusuz getir demen daha mantıklı (işinin görülmesi açısından). Ama güzelce sarması lazım, malum valizler atılarak, düşerek gidiyor.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen mi alıp geleceksin, yoksa birine mi getirteceksin?

Sen getireceksen kutulu olarak el valizi yapabilirsin ben Almanya'dan öyle alıp geldim. Kutusu ile birlikte evimde şimdi. Mediamarkt poşetine koydum, bu el valizim dedim. Sıkıntısız.
Birine getirteceksen gerçekten o kutu zahmet olabiliyor, getirteceğin kişinin kendisinin el valizi olabiliyor, o zaman sıkıntı oluyor. O durumda kutusuz getir demen daha mantıklı (işinin görülmesi açısından). Ama güzelce sarması lazım, malum valizler atılarak, düşerek gidiyor.
Getirteceğim sarma konusunda korkuyorum işte bi sorun olsa naparız bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom