Yurt dışından telefon getirirken nelere dikkat etmeliyim

Reaksiyon skoru
12
Merhaba, iPhone 15 aldım yurt dışından, haftaya Türkiye'ye uçağım var. Gelirken sırt çantama mı koymalıyım, bavula mı? Veya kutusunu açmalı mıyım, açmamalı mıyım? Ekstra herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu havaalanında? Tecrübeli biri yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.

Merhaba, iPhone 15 aldım yurt dışından, haftaya Türkiye'ye uçağım var. Gelirken sırt çantama mı koymalıyım, bavula mı? Veya kutusunu açmalı mıyım, açmamalı mıyım? Ekstra herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu havaalanında? Tecrübeli biri yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.
Kutusunu aç bavula koy yada çantada

Vergi iadesi alacaksam kutuyu açma, çantana koy getir. İadeyi aldıktan sonra açabilirsin. Eski telefonun kayıtlı ise sıkıntı çıkmaz zaten.

vergi iadesini aldı isen kutuyuu aç yanına al bişeey olmaz . diğer telefonunun kayıtlı olması yeterli

Kutuyu aç açmazsan disardan getirdiğini görüp alıyorlar.
Hiçte almıyorlar. Haziran ayında full kapalı kutu ank esenboğada alınmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer telefon kayıtlı ise hiçbir şey olmaz zaten

Diğer tel tr kayıtlı, vergi iadesi almayacağım o konuda sıkıntı yok. O zaman direkt açıp telefonu kontrol edip çantama koyup getirebiliyorum sıkıntı olmuyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim

Geri