Yurt dışı SM-S928B/DS Telefonumu 6+6 mı kullanabilirim 4+4 mü

Onurkotlutok05

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,692
İnternette sürenin 6 aya uzatıldığını gördüm ancak doğruluğundan emin değilim *#06# yapinca 2 imei çıkıyor telefonumda

İnternette sürenin 6 aya uzatıldığını gördüm ancak doğruluğundan emin değilim *#06# yapinca 2 imei çıkıyor telefonumda
O sadece yurtdışında yaşayanlar için geçerli tr de yaşıyorsan 4+4 hala

Pasaport uzerine +2 ay uzatiyorlar IMEI basina aksi bir durum meydana cikmadiysa. 6+6 kullaniliyordu en son fakat verdiginiz paraya degmez fiyatlari 2-3k civarindaydi. 300-500TL 'e uzatma yapiyorum diyenlerin ise alayi dolandirici. Bu tarz kucuk meblaglara takipsizlik verildigi icin gonul rahatligiyla dolandiriyorlar.

Pasaport uzerine +2 ay uzatiyorlar IMEI basina aksi bir durum meydana cikmadiysa. 6+6 kullaniliyordu en son fakat verdiginiz paraya degmez fiyatlari 2-3k civarindaydi. 300-500TL 'e uzatma yapiyorum diyenlerin ise alayi dolandirici. Bu tarz kucuk meblaglara takipsizlik verildigi icin gonul rahatligiyla dolandiriyorlar.
Hocam her sene 2 kere 2-3 k vererek uzatabiliyoruz anladığım kadarıyla degil mi

Hocam her sene 2 kere 2-3 k vererek uzatabiliyoruz anladığım kadarıyla degil mi

IMEI basina bir kere +2 ay olarak eklenebiliyordu en son evet. Guncel fiyatlardan haberim yok, bu islem hala gecerli mi onu da bilmiyorum. Birkac ay oncesine kadar aktifti yine de yurtdisi satis yapan kisilere sorup kesin bilgi almaniz lazim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,848
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri