Neler Yeni

Yurt dışı telefon alacağım yardımcı olur musunuz??

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Arkadaşlar ben yurtdışı iphone 12 alıcam sıfır açılmamış galiba hattı taktıktan 4 ay falan kullanabiliyoruz galiba sonra ne yapmam lazım tr dede kullanabilmek için ne kadar masraf olur bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim biraz detaylı anlatırsanız daha iyi olur iyi forumlar :)

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar ben yurtdışı iphone 12 alıcam sıfır açılmamış galiba hattı taktıktan 4 ay falan kullanabiliyoruz galiba sonra ne yapmam lazım tr dede kullanabilmek için ne kadar masraf olur bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim biraz detaylı anlatırsanız daha iyi olur iyi forumlar :)
2750 tl imei ücreti var.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Tâbi sadece para yetmiyor. Pasaport lazım. Pasaport sahibinin yurtdışı giriş çıkış yapması lazım. Pasaport yoksa en kolay yolu Kıbrıs'a gidip gelmek ve 2750 TL'yi yatırmak yeterli olacaktır.

Mert

80+ Silver
IMEI kaydı için yurtdışına çık gir yapman gerekli.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
2750 TL verip kaydedebilmek için son 6 ay içinde yurt dışına çıkıp girmiş olman gerekiyor, pasaport şart değil tc kimlik ile girilebilen ülkeler de geçerli, ayrıca bu şekilde kayıt edilen telefonlar ilk 3 sene sadece pasaport sahibinin adına kayıtlı hatlar ile çalışabiliyor.

Geçici kayıt yapan kişiler var ancak şu anlık devletin imei kayıt sisteminin açığından faydalanıp geçici kayıt yapıyorlar, o da uzun ömürlü olacağını sanmıyorum muhtemelen bu açığı kapatırlar.

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Arkadaşlar ben yurtdışı telefon almaktan vazgeçtim saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0