teşekkürler.Türkiye den Yurtdışı iPhone cihaz alınır mı?
Sahibinden com üzerinden bazı telefoncuların sıfır yurtdışı ve kayıtsız cihazlar sattığını gördüm iPhone 12 için 10.000₺ istiyorlar. şimdi ben bu cihazı satın alsam kendi üzerime kayıt ettirebiliyormuyum? yani illa yurtdışına çıkıp gelmem mi gerekiyor kayıt içinforum.donanimarsivi.com
IMEI atılıyor süresi değişiyor bazen 6ay da bir bazen senede 1 kezarkadaşlar yurt dışından bir iphone telefon getirtmeyi düşünüyorum.
geldikten sonra direk kullanılır mı veya neler yapmak lazım?
yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar.
8 ay her sene başında mı oluyo yoksa 1 kere mi bende yurt dışı alacağım kayıt ettirmeme gerek var mıTürkiye den Yurtdışı iPhone cihaz alınır mı?
Sahibinden com üzerinden bazı telefoncuların sıfır yurtdışı ve kayıtsız cihazlar sattığını gördüm iPhone 12 için 10.000₺ istiyorlar. şimdi ben bu cihazı satın alsam kendi üzerime kayıt ettirebiliyormuyum? yani illa yurtdışına çıkıp gelmem mi gerekiyor kayıt içinforum.donanimarsivi.com
nasıl yani?IMEI atılıyor süresi değişiyor bazen 6ay da bir bazen senede 1 kez
eğer her sene ise diğer 4 ay da başka telefon falan mı kullanacaksınız?8 ay her sene başında mı oluyo yoksa 1 kere mi bende yurt dışı alacağım kayıt ettirmeme gerek var mı
2. el iPhone 6s falan alır aramaya kullanırım sadece yada 8 alırmeğer her sene ise diğer 4 ay da başka telefon falan mı kullanacaksınız?
tammadır teşekkürlerÖzetliyorum eğer 8 ay içinde telefonu kayıt ettirmezseniz birdaha kayıt edemiyorsunuz kayıt ettirme ücretide 2700küsür TL bu olayı pandemiden dolayı süre vermişlerdi pandemide bittiğine göre bu olayı kardırabilirler yani siz kayıt ettirirseniz en kısa zamanda sorun yaşamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fthbsrn @Cihangir
Bir daha kayıt ettiremiyorsunuz derken?Özetliyorum eğer 8 ay içinde telefonu kayıt ettirmezseniz birdaha kayıt edemiyorsunuz kayıt ettirme ücretide 2700küsür TL bu olayı pandemiden dolayı süre vermişlerdi pandemide bittiğine göre bu olayı kardırabilirler yani siz kayıt ettirirseniz en kısa zamanda sorun yaşamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fthbsrn @Cihangir
4 ay başka telefon kullanırsanız sorun yok yenileniyor diye biliyorum.8 ay her sene başında mı oluyo yoksa 1 kere mi bende yurt dışı alacağım kayıt ettirmeme gerek var mı