Yurt Dışı Telefon Hakk.

Soykyy

80+
Reaksiyon skoru
1
Yurt dışı telefon almayı düşünüyorum (apple) ancak gönderim yapan telefonculardan kime güvenilir bildiğiniz biri var mı ? Ve tek numara tanımlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz gerçek mi ? Apple telefonlara ımeı kaydı atılabiliyor mu ? Bilen birileri bilgi verirse çok sevinirim teşekkürler.

Numara tanımlama dolandırıcılık, IMeı kaydı yok.

Sağlam satıcılar var piyasada. Biraz araştırsan bulursun. IMEI konusunda kesinlikle atılmıyor. Güncel olarak yılda 8 ay kullanırsın. Uzatma vs diyenlere inanma. Kalan 4 ay çift telefon ile gezmen gerekecek

Sağlam satıcılar var piyasada. Biraz araştırsan bulursun. IMEI konusunda kesinlikle atılmıyor. Güncel olarak yılda 8 ay kullanırsın. Uzatma vs diyenlere inanma. Kalan 4 ay çift telefon ile gezmen gerekecek
önerebileceiğiniz satıcı var mı peki

önerebileceiğiniz satıcı var mı peki
İstanbul'da isen karaköyde çok sevdiğim ve sürekli telefon alışverişi yaptığım bir abim var. Bu ay sonu kendisinden çöl rengi iphone 16 pro max alacağım. Sorunsuz ve sorun olsa dahi değişimine kadar yardımcı olmuştu bana. Tavsiye olarak söylemiyorum kesinlikle o sorumluluğa giremem ama ben kendisinden yaklaşık 4 kere alışveriş yaptım 4 dünde de hiçbir problem yaşamadım. Kapalı kutu açılmamış avrupa cihazları getiriyor. Haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri