eski iphone al kardom bataryası sağlam olan 6s vs ona tak hattı telefonları bağla öyle kullan en net çözüm bu
Düşer ama iki telefon birbirine yakın olmalı, yani her türlü ikisini birden taşıman gerekiyor o yöntemde.İphone 6s e taksam simi aramaları 13 pro ya düşer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piyasasıda çok düşmüş yurt dışı telefonun. Satar yeni alırım dedim ama fark çok fazla
sıkıntı yok aramalar yurt dışı cihazıma düşşe yeter. Nasıl yapıldığına dair bir kaynak var mı elinizde?Düşer ama iki telefon birbirine yakın olmalı, yani her türlü ikisini birden taşıman gerekiyor o yöntemde.
kardom eski iphone dan yeni iphone a arama alabilirsin hotspot açıp veya bluetooth ile de internet paylaşırsın np. Yapmak için chat gpt veya deepseek e dersen de kardom adım adım anlatır.İphone 6s e taksam simi aramaları 13 pro ya düşer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piyasasıda çok düşmüş yurt dışı telefonun. Satar yeni alırım dedim ama fark çok fazla
Eyw bro sağolasın denicemkardom eski iphone dan yeni iphone a arama alabilirsin hotspot açıp veya bluetooth ile de internet paylaşırsın np. Yapmak için chat gpt veya deepseek e dersen de kardom adım adım anlatır.