Yurt Dışı Xiaomi 14 Ultra Alınır Mı?

Normalde hocam benim Huawei ye gidesim var Pura 70 pro fakat 3 yıl güncelleme alacak ve telefonu 5 yıl kullanmam gerek. Kamerası çok iyi zaten. Oyunda oynamam fakat sıkıntı o
Huawei kamera olarak müq marka ama o işlemcileri snapdragon un üst seviye işlemcilerinden neredeyse 4 nesil geriden geliyorken Huawei almak mantıklı değil bence.

Yo hocam huawei zaten onlardan iyi değil. Renk canlılığı falan hoşuma gidiyor tasarımı bide premium hissettiriyor açıkcası İphoneden kaliteli bence.
Hemen her üst seviye telefon artık iphone seviyesine geldi zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei kamera olarak müq marka ama o işlemcileri snapdragon un üst seviye işlemcilerinden neredeyse 4 nesil geriden geliyorken Huawei almak mantıklı değil bence.
birde yazılımdı şuydu buydu derken iyice eksi yiyor.

Hocam oyun oynamam ya.

Hemen her üst seviye telefon artık iphone seviyesine geldi zaten.

birde yazılımdı şuydu buydu derken iyice eksi yiyor.
Hocam yazılımı çok temiz ama. Google dışında sorun yok o da düzeltildi.

Hocam oyun oynamam ya.

Hocam yazılımı çok temiz ama. Google dışında sorun yok o da düzeltildi.
Oyun oynamasınız bile birkaç sene sonra telefonun saçma sapan takılmasına yazılım kadar enaz işlemcininde payı var. Demek istediğim şey eğer uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız güçlü bir işlemci tercih etmek zorundasınız. O kadar para veripte redmi note 13 pro+ gibi bir telefondaki kullanılan işlemcinin gücu, senin ciddi bir para verip kullandığın işlemcinin gücü ile aynı olunca benim sinirime dokunur açıkcası.

Oyun oynamasınız bile birkaç sene sonra telefonun saçma sapan takılmasına yazılım kadar enaz işlemcininde payı var. Demek istediğim şey eğer uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız güçlü bir işlemci tercih etmek zorundasınız. O kadar para veripte redmi note 13 pro+ gibi bir telefondaki kullanılan işlemcinin gücu, senin ciddi bir para verip kullandığın işlemcinin gücü ile aynı olunca benim sinirime dokunur açıkcası.
Ya aslında aklımda Xiaomi 15 pro var ama parçası sıkıntı. YD Oneplus 13 de var yakında kaydı açılacak diyorlar.

Ya aslında aklımda Xiaomi 15 pro var ama parçası sıkıntı. YD Oneplus 13 de var yakında kaydı açılacak diyorlar.
Parçadan kasıt?

Oneplus 13 de güzel cihaz ama kayıt işi belirsiz ise alınmaz bence.

Parçadan kasıt?

Xiomi 15 pro Çin E özel ekranı ,arka camını bulamazsın cihaza bir şey oldumu at gitsin

Zamanında s23ultra alıp server kaydı yaptırmıştım. 2 sene kullandım arıza yaptı işlemci vs tamir ettirdim yine kullanıyorum. Serverler kapalı uzun zaman açılmayabilir. Şuan yerinde olsam 14 ultra veya 15 ultra alırdım hem kayıt yapardım .

25-30k bütçeyle 14 ultra düşünüyorum server kaydı atılabilmesi şartıyla. Esas kullanım amacım kamera olacak siz hangi telefonları önerirsiniz 14 ultra iyi midir? Video çekerken ayarlanabilir diyaframın kullanılamaması beni biraz üzdü ve düşündürdü. Sinematik video sabit video gibi çekimlerde de sadece 1080p ye 30fps veriyor sanırım video desteği konusunda da biraz geride ama fotoğraf kalitesi vs. çok hoşuma gitti. Sizce hangi telefonu almalıyım?
14Ultra , 15 , 15 Ultra güzeldir .

Zamanında s23ultra alıp server kaydı yaptırmıştım. 2 sene kullandım arıza yaptı işlemci vs tamir ettirdim yine kullanıyorum. Serverler kapalı uzun zaman açılmayabilir. Şuan yerinde olsam 14 ultra veya 15 ultra alırdım hem kayıt yapardım .
Çok kabalaar.

Parçadan kasıt?

Hocam bana göre en iyi arayüz oneplus da bence telefonlarnın tasarımı da hoşuma gidiyor. Telefoncuma sordum belirli değil dedi. Olma şansı olabilir yani. Xiaomi 15 mi S24U mı daha iyi çeker sizce?

Çok kabalaar.

Hocam bana göre en iyi arayüz oneplus da bence telefonlarnın tasarımı da hoşuma gidiyor. Telefoncuma sordum belirli değil dedi. Olma şansı olabilir yani. Xiaomi 15 mi S24U mı daha iyi çeker sizce?
Ben bir ihtimal üzerine telefon almazdım açıkcası. Xiaomi 15 ile s24u arasında ciddi bir boyut farkı var hocam, tercihinizi ona göre belirleyin. Aralarında çok fazla kamera farkı olacağını sanmıyorum ama. Eğer sadece bu 2 telefonu seçecekseniz ben Samsung seçerdim.

Ben bir ihtimal üzerine telefon almazdım açıkcası. Xiaomi 15 ile s24u arasında ciddi bir boyut farkı var hocam, tercihinizi ona göre belirleyin. Aralarında çok fazla kamera farkı olacağını sanmıyorum ama. Eğer sadece bu 2 telefonu seçecekseniz ben Samsung seçerdim.
Gece çekimleri önemli ya

Geri