Yurt Dışı Telefon Önerir Misiniz?

Elimde aldığım kişiden telefon ve fiyat listesi var paylaşmak yasak mı bilmiyorum.
Not : Samsunglarda server kaydı kapalı
Mi 15 ultra öneririm
Özelden atabilir misiniz hocam? 15 ultra bütçeyi aşıyor ya. :/

O bütçeye alabileceğin en iyi telefon mi14 ultra. Ondan sonra mi 14T Pro. Ortalama bir kullanıcıysan kamera haricinde hissedilir fark olmaz. Bunların dışında 24 Haziran'da Poco F7'nin lansmanı olacak. İyi bir fiyattan çıkmasını bekliyoruz. Kamera beklentin yoksa günlük kullanım için üstteki iki cihazdan da daha iyi olur ayrıca yurtiçi olur.

O bütçeye alabileceğin en iyi telefon mi14 ultra. Ondan sonra mi 14T Pro. Ortalama bir kullanıcıysan kamera haricinde hissedilir fark olmaz. Bunların dışında 24 Haziran'da Poco F7'nin lansmanı olacak. İyi bir fiyattan çıkmasını bekliyoruz. Kamera beklentin yoksa günlük kullanım için üstteki iki cihazdan da daha iyi olur ayrıca yurtiçi olur.
Teşekkürler hocam. Asıl beklentim kamera aslında. Poco serisi telefon çok düşünmüyor çünkü çok oyun oynayan birisi değilim. Yurt içi alırsam s24fe alırım gibi geliyor ama önceliğim 14 ultra olur hocam.

Teşekkürler hocam. Asıl beklentim kamera aslında. Poco serisi telefon çok düşünmüyor çünkü çok oyun oynayan birisi değilim. Yurt içi alırsam s24fe alırım gibi geliyor ama önceliğim 14 ultra olur hocam.
Tr S24 fe almazsanız mi14 ultra alın hocam o fiyata kaydedilebilen daha iyisi yok

S24 ultranın kaydı şuanda kapalı. Ofis telefonu derken arama vs. yapmicaksanız olabilir orada wifi varsa. Şuan da bildiğim bi xiaomiye kayıt yapılıyor. Siz hangi amaçla kullancaksanız tam olarak? Ofis telefonu derken sadece orda durcak mı? Yoksa habire görüşme mi yapıcaksınız?
emlakçıyım habire görüşme ve whatsapp kullanımı olacak

emlakçıyım habire görüşme ve whatsapp kullanımı olacak
Hocam öyleyse s24 ultrada kayıt yok şuan için. Belki önceden kayıt ettirirlmis bulabilirsiniz. Ama kayıt yoksa 4 ay kullanamicaksiniz görüşme vs. İçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri