Çoğu youtuber incelemesinde baya güzel olduğunu ve f/oldugunu söylüyorlardıNe kadar fp tartışılır, senin bütçeyi de aşıyor sanırım biraz. Batarya ve hızlı şarj seni memnun eder, kamera tarafında s25fe sana 15t proyu aratmaz ikisi de işini görür yani. Daha geniş depolama ve batarya hızlı şarj için geçmek istiyorsan orası başka.
artık en iyi 2. değil 5. falanÇoğu youtuber incelemesinde baya güzel olduğunu ve f/oldugunu söylüyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide hocam içinde dünyanın en iyi 2. İşlemcisi var diye biliyorum yanlış hatırlıyor olabilirim
Sağolun hocam yeni öğrendimartık en iyi 2. değil 5. falan
yenileri çıktı o yüzden doğru biliyormuşsun yaniSağolun hocam yeni öğrendim![]()
Hocam bende almayı düşünüyordum baya araştırdım sonra parayı telefon alma yerine PC için harcadımyenileri çıktı o yüzden doğru biliyormuşsun yani
15t pro yd alınacaksa o da mantıklı
13t öneren mi vardı hiç fark etmedim drgkjşseşgse13t diyenler güncelleme desteğine baksın öyle önersin
samsung .com.tr den ogrenci e postasi veya memur e postaniz varsa o sekilde kaydolun fiyatlarina bir bakin. ondan sonra karar verin.x7 pro alınır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25fe almaya karar verdim mağazadan mı alayım internetten mi ?
nasıl öğrenci diye kayıt olabilirimsamsung .com.tr den ogrenci e postasi veya memur e postaniz varsa o sekilde kaydolun fiyatlarina bir bakin. ondan sonra karar verin.
üniversite öğrencisi olmadığım için yararlanamıyorum galibanasıl öğrenci diye kayıt olabilirim