YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için, sitesine baktım 14t bi tık bütçeyi aştı ama çokta almak istedim şuan
rica ederim hocam evet dediğim gibi dükkan komisyon vs derken benim 1. elden adlığım yere göre bir tık pahalı ama siz elden almak istiyorsunuz diye önerdim.

öncelikle yanlış bildğiniz şeyler var hocam server kayıt patlamaz öyle patlasa bile alternatif yolları mevcut zaten açılmıyor bilgisi tamamen yalan yani. Server kaydı yaparkende zaten imei veriyorsun kendin sağlam imei verirsen %1 ihtimal klona düşer tabi yaptırdığın kişi güvenilir ise. O yüzden alıp server yada farketmez yazılımsal kayıt yapman sorun çıkarmaz kayıtsız kalırsa kalan 4 ay öylece durur cihaz pek önermem iphone hariç.

sıfırlanınca imei gidiyor söylemi de doğru değil. Düzgün kişilere yani yetkili hesap denilen şeyde buna sahip olan kişilere yaptırırsanız ''Sıfırlama ve Güncelleme'' de sorun yaşamazsınız örneğin aldığım cihazda sıfırma ve güncelleme sorunsuz yapılabiliyor hatta hpyerOS 3.02 güncellemesi mevcut. İşlem yaptırdğınız insanlar ve cihaz aldığınız esnafların güvenilir olduklarını teyit edin elden almak isterseniz istanbulda dükkanı olan birine yönlendirebilirim. Ben diyabakırdan getirtiyorum kendime hocam mesela. Özelden size link atayım konumu öğrenin yakın ise veya mesafe uyarsa gidin alın hocam. Ama yönlendirdiğim kişide ( şahsi tanımıyorum kefil değilim ama alışveriş çok yaptım yaptırdım elden cihazlarında sorun yok işi sağlam yani) fiyat açısından %5-10 fazla olabilir çünkü dükkanı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada yasak değilse buraya da atabilirim.
Yani alıncak en iyisi server kayıt mı ? Kendim imei çaksam daha mı güvenilir olur sıfırlama güncelleme vs açısından.

Yani alıncak en iyisi server kayıt mı ? Kendim imei çaksam daha mı güvenilir olur sıfırlama güncelleme vs açısından.
Hocam işlemi zaten siz yapamazsınız server kayıtlı en sağlıklısı Cihaz kayıt için ibrahim abiye ulaşabilirsin çoğu zaman parayı önden almıyor işlem yapıyor sen parayı atmayınca klona düşürüyor cihazı zaten. Kendin bir imei zaten vereceksin hocam Sağlıklı ve sorun yaşamamak için en iyisi server şuan çoğu cihazda oluyor sıfırlama ve güncelleme sorunsuz.

Hocam işlemi zaten siz yapamazsınız server kayıtlı en sağlıklısı Cihaz kayıt için ibrahim abiye ulaşabilirsin çoğu zaman parayı önden almıyor işlem yapıyor sen parayı atmayınca klona düşürüyor cihazı zaten. Kendin bir imei zaten vereceksin hocam Sağlıklı ve sorun yaşamamak için en iyisi server şuan çoğu cihazda oluyor sıfırlama ve güncelleme sorunsuz.
ınfinix note 50 pro 12+12 alınır mı

ınfinix note 50 pro 12+12 alınır mı
note 50pro kağıt üzerinde güzel cihaz hocam ne kadar kullanacağınıza bağlı değişir note 30 proyu kardeşim 2 senedir kullanmakta artık pekte eskisi değil yavaştan değişim sinyanlleri veriyor ama ben 2 sene kullanayım yeter diyorsanız güzel cihaz + olarak annemde tecno camon 30 pro 5g modeli var tecno serisini öneririm infinix serisinden daha başarılı cihazlar yapıyorlar 4 senedir kullanıyor annem taş gibi cihaz daha tabi ki oyun vs yok onda ama 2 tane yeğenim 2 sene annemle beraber kullandı :D ona rağmen hala şarj performans konusunda neredeyse ilk günki gibi şarj özelinde cidden ilk günkü gibi o yüzden farklı marka istiyorsanız tecno serisi öneririm üst segmnet cihazları.

note 50pro kağıt üzerinde güzel cihaz hocam ne kadar kullanacağınıza bağlı değişir note 30 proyu kardeşim 2 senedir kullanmakta artık pekte eskisi değil yavaştan değişim sinyanlleri veriyor ama ben 2 sene kullanayım yeter diyorsanız güzel cihaz + olarak annemde tecno camon 30 pro 5g modeli var tecno serisini öneririm infinix serisinden daha başarılı cihazlar yapıyorlar 4 senedir kullanıyor annem taş gibi cihaz daha tabi ki oyun vs yok onda ama 2 tane yeğenim 2 sene annemle beraber kullandı :D ona rağmen hala şarj performans konusunda neredeyse ilk günki gibi şarj özelinde cidden ilk günkü gibi o yüzden farklı marka istiyorsanız tecno serisi öneririm üst segmnet cihazları.
Hocam epeyden baktım ınfinix note 50 pro 76 puan almış , bu fiyatta baktığım telefonların hiç biri neredeyse 70 bile alamamış

bütçe olarak note 50 pro 12500 lira falan , tecno camon 40 PRO 12750 , özellik bakımından da note 50 pro baya önde gözüküyor epeyde

karıştırmışım bu arada Infinix Note 50 Pro+ 76 puanmış

Son düzenleme:
Tamamdır eyvallah hocam yazın emektar s20fe satıp geçmeyi düşünüyorum.Senin dediklerine nasıl ulaşabilirim şu telefoncu ve kayıt yapan kişiye

Geri