Mi 14T 12/256 15k 15,900 arasında satılıyor hocam tavsiye ederim.En fazla 15 bin tl olmak şartıyla yurt dışı telefon önerebilir misiniz
8,5k ya çıkarsanız redmi note 14 4g modeli bulabilirsiniz. ama o kadarda çıkmıyorsa redmi 15 veya redmi 13x 9,400 civarına da redmi note 13 pro var 8/256 modelleri. kayıt ücretleri cuzi oluyor.banada lazım 6 8 binlik yd xiaomi öneriniz var mı
alınır hocam ben aldım 1 ay önce Mi 15T pro çok temiz cihaz 2 katı fiyat vermeye gerek yok server kaydını yap kullan misler gibi bir sürü cihaz var böyle yarı fiyatına geliyor 10 senedirde alıyorum kafa rahatYD alınır mı
Server kayıt patlarsa daha açılmıyormuş diye duydum.Sence kayıtsız alıp imei atmak mı, server kaydı mı yoksa hiç ellemeden mi kullanmak mı 3ünden hangisi daha iyi olur bende almayı düşünüyorum.Mi 14T 12/256 15k 15,900 arasında satılıyor hocam tavsiye ederim.
8,5k ya çıkarsanız redmi note 14 4g modeli bulabilirsiniz. ama o kadarda çıkmıyorsa redmi 15 veya redmi 13x 9,400 civarına da redmi note 13 pro var 8/256 modelleri. kayıt ücretleri cuzi oluyor.
alınır hocam ben aldım 1 ay önce Mi 15T pro çok temiz cihaz 2 katı fiyat vermeye gerek yok server kaydını yap kullan misler gibi bir sürü cihaz var böyle yarı fiyatına geliyor 10 senedirde alıyorum kafa rahat
Tam bilmiyorum ama telefonu sıfırlayınca imei siliniyor zaten , imeilsiz telefona da imei atılmaz mıServer kayıt patlarsa daha açılmıyormuş diye duydum.Sence kayıtsız alıp imei atmak mı, server kaydı mı yoksa hiç ellemeden mi kullanmak mı 3ünden hangisi daha iyi olur bende almayı düşünüyorum.
Hocam, ama onu bulmak sıkıntı işte ya, İstanbul avrupa yakasında oturuyorum hangi telefoncudan o fiyata kaçak mi 14T bulabilirim kiMi 14T 12/256 15k 15,900 arasında satılıyor hocam tavsiye ederim.
8,5k ya çıkarsanız redmi note 14 4g modeli bulabilirsiniz. ama o kadarda çıkmıyorsa redmi 15 veya redmi 13x 9,400 civarına da redmi note 13 pro var 8/256 modelleri. kayıt ücretleri cuzi oluyor.
alınır hocam ben aldım 1 ay önce Mi 15T pro çok temiz cihaz 2 katı fiyat vermeye gerek yok server kaydını yap kullan misler gibi bir sürü cihaz var böyle yarı fiyatına geliyor 10 senedirde alıyorum kafa rahat
öncelikle yanlış bildğiniz şeyler var hocam server kayıt patlamaz öyle patlasa bile alternatif yolları mevcut zaten açılmıyor bilgisi tamamen yalan yani. Server kaydı yaparkende zaten imei veriyorsun kendin sağlam imei verirsen %1 ihtimal klona düşer tabi yaptırdığın kişi güvenilir ise. O yüzden alıp server yada farketmez yazılımsal kayıt yapman sorun çıkarmaz kayıtsız kalırsa kalan 4 ay öylece durur cihaz pek önermem iphone hariç.Server kayıt patlarsa daha açılmıyormuş diye duydum.Sence kayıtsız alıp imei atmak mı, server kaydı mı yoksa hiç ellemeden mi kullanmak mı 3ünden hangisi daha iyi olur bende almayı düşünüyorum.
sıfırlanınca imei gidiyor söylemi de doğru değil. Düzgün kişilere yani yetkili hesap denilen şeyde buna sahip olan kişilere yaptırırsanız ''Sıfırlama ve Güncelleme'' de sorun yaşamazsınız örneğin aldığım cihazda sıfırma ve güncelleme sorunsuz yapılabiliyor hatta hpyerOS 3.02 güncellemesi mevcut. İşlem yaptırdğınız insanlar ve cihaz aldığınız esnafların güvenilir olduklarını teyit edin elden almak isterseniz istanbulda dükkanı olan birine yönlendirebilirim. Ben diyabakırdan getirtiyorum kendime hocam mesela. Özelden size link atayım konumu öğrenin yakın ise veya mesafe uyarsa gidin alın hocam. Ama yönlendirdiğim kişide ( şahsi tanımıyorum kefil değilim ama alışveriş çok yaptım yaptırdım elden cihazlarında sorun yok işi sağlam yani) fiyat açısından %5-10 fazla olabilir çünkü dükkanı var.Tam bilmiyorum ama telefonu sıfırlayınca imei siliniyor zaten , imeilsiz telefona da imei atılmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam, ama onu bulmak sıkıntı işte ya, İstanbul avrupa yakasında oturuyorum hangi telefoncudan o fiyata kaçak mi 14T bulabilirim ki
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için, sitesine baktım 14t bi tık bütçeyi aştı ama çokta almak istedim şuanöncelikle yanlış bildğiniz şeyler var hocam server kayıt patlamaz öyle patlasa bile alternatif yolları mevcut zaten açılmıyor bilgisi tamamen yalan yani. Server kaydı yaparkende zaten imei veriyorsun kendin sağlam imei verirsen %1 ihtimal klona düşer tabi yaptırdığın kişi güvenilir ise. O yüzden alıp server yada farketmez yazılımsal kayıt yapman sorun çıkarmaz kayıtsız kalırsa kalan 4 ay öylece durur cihaz pek önermem iphone hariç.
sıfırlanınca imei gidiyor söylemi de doğru değil. Düzgün kişilere yani yetkili hesap denilen şeyde buna sahip olan kişilere yaptırırsanız ''Sıfırlama ve Güncelleme'' de sorun yaşamazsınız örneğin aldığım cihazda sıfırma ve güncelleme sorunsuz yapılabiliyor hatta hpyerOS 3.02 güncellemesi mevcut. İşlem yaptırdğınız insanlar ve cihaz aldığınız esnafların güvenilir olduklarını teyit edin elden almak isterseniz istanbulda dükkanı olan birine yönlendirebilirim. Ben diyabakırdan getirtiyorum kendime hocam mesela. Özelden size link atayım konumu öğrenin yakın ise veya mesafe uyarsa gidin alın hocam. Ama yönlendirdiğim kişide ( şahsi tanımıyorum kefil değilim ama alışveriş çok yaptım yaptırdım elden cihazlarında sorun yok işi sağlam yani) fiyat açısından %5-10 fazla olabilir çünkü dükkanı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada yasak değilse buraya da atabilirim.