Neler Yeni

Yurt Dışı Xiaomi Mi 11t 8 Ram128 GB Hafıza 5.500 TL Alınır mı?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Arkadaşlar bu telefon alınır mı sizce kamera, batarya olsun ekran amoled olması benim için güzel fakat işlemci MTK olması sorun yaratır mı?
Ayrıca yurtdışı cihaz sıfı sadece garantisi olmamış oluyor.
konudan bağımsız olabilir ama yurt dışı cihazlarda imei kaydı nasıl oluyor tam olarak

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Cihazın özellikleri hakkında fikrim yok ancak yurtdışı olması hakkında yorum yapabilirim. Ben de yurtdışı bir Xiaomi kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Aldıktan bir iki hafta sonra IMEI attırmaya gidiyorsun, muhtemelen alacağın yer atıyordur ve bedavaya ya da cüzi bir miktara atar. Bundan sonra TR versiyonlarından hiçbir farkı kalmıyor. Tavsiye ederim.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Arkadaşlar bu telefon alınır mı sizce kamera, batarya olsun ekran amoled olması benim için güzel fakat işlemci MTK olması sorun yaratır mı?
Ayrıca yurtdışı cihaz sıfı sadece garantisi olmamış oluyor.
Kardeşim inan bende sipariş verdim haftaya geliyor baya iyi işlemcisi var sonra buhar haznesi soğutma var hiç ısınmıyor kaçırma direk al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
Kardeşim inan bende sipariş verdim haftaya geliyor baya iyi işlemcisi var sonra buhar haznesi soğutma var hiç ısınmıyor kaçırma direk al.
Kardeşim telefonu aldın mı nasıl memnun musun imei attırabildin mi bir sorun var mı cevaplayabilir misin sorularımı zahmet olmassa?

Top Bottom