Neler Yeni

Yurt Dışı Xiaomi Telefon Alsam Sıkıntı Olur Mu ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Selam, Xiaomi redmi note 11 pro yurt dışı alacağım. İlerde kapanma vs. Olur mu ? Aşağı yukarı 3-4 yıl kullanacağım. İmei atma vs. Varmış. Kullananlar aydınlatabilir mi ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
Arkadaşlar Selam, Xiaomi redmi note 11 pro yurt dışı alacağım. İlerde kapanma vs. Olur mu ? Aşağı yukarı 3-4 yıl kullanacağım. İmei atma vs. Varmış. Kullananlar aydınlatabilir mi ?
sim kartla mı kullanacaksın

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
YUNUS
8 ay once aldim Hala kullaniyorum Ayni Model. Eskiden VIN lar vardi Sim kart takip İnternete erisim sağlayan USB benzeri bi cihaz .. Onlardan Bul Onun imei ni at cihaza Veya Evde Telefonun varsa Eski Onun ki de olur.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
yeni nesillerde sanırım bi sistem oluyordu 11 lerde varmı bilmitorum anakarta müdahale ile imei atılıyordu poco x3 telefonumda öyleydi dual sim olduğu için birinin süresi bitince diğerine taktım diğerininde bitimine yakın telefonu sattım ihtiyacım kalmamıştı zaten

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Cihazın orijinal nvdata dosyasını kaybetmediğin sürece çift imei kaydı yapabilirsin. Olur da kaybedersen ve cihazın imeileri null’a düşerse işlemleri biraz daha karmaşıklaşıyor ama yapılıyor. Ya da en kötü direnç kırdırırsın(değişim değil, riski çok daha az direnç değişimine göre.)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın orijinal nvdata dosyasını kaybetmediğin sürece çift imei kaydı yapabilirsin. Olur da kaybedersen ve cihazın imeileri null’a düşerse işlemleri biraz daha karmaşıklaşıyor ama yapılıyor. Ya da en kötü direnç kırdırırsın(değişim değil, riski çok daha az direnç değişimine göre.)
Hocam Elimde Casper Via a4 var. Bunun imeisini ona atarsam istediğim kadar kullanabilirim değil mi kapanmaz ? 4 yıl gitsin yeter bana.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Hocam Elimde Casper Via a4 var. Bunun imeisini ona atarsam istediğim kadar kullanabilirim değil mi kapanmaz ? 4 yıl gitsin yeter bana.
Kapanacağını zannetmem, imei başka bir cihaza kopyalanmadığı sürece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanacağını zannetmem, imei başka bir cihaza kopyalanmadığı sürece.
Zaten 0 alacaksan 4+4 ay kullanım hakkın olacak imei atmadan. Sonra atarsın imei istediğin gibi.

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom