Yaşarsın.Yurt dışından 4090 getirmeyi düşünüyorum getirirken havalimanında sıkıntı yaşar mıyım?
hocam neyde sorun yaşayacak?Yaşarsın.
Kendim için almayı düşünüyorum kutuyu açıp getirmem zorunlu mu? Yoksa açmadanda getirebilir miyim?Kutusu açık cihazda sorun olmuyor diye biliyorum. Alıp satmak için mi getirmeyi düşünüyorsunuz?
hocam neyde sorun yaşayacak?
Kişisel eşya olunca bir şey demezler diye düşünüyorum.Yaşarsın.
saw tarafından uçuş şansın varsa 3 kişiden 2 si arasında olup yaşamazsın. IST istasyonunda yüksek ihtimal aranırsın.Yurt dışından 4090 getirmeyi düşünüyorum getirirken havalimanında sıkıntı yaşar mıyım?
Kutusu açık cihazda sorun olmuyor diye biliyorum. Alıp satmak için mi getirmeyi düşünüyorsunuz?
hocam neyde sorun yaşayacak?
Kutusu olmayacak kutulu olursa sorun olur. Kutusundan çıkarıp çantana koy o zaman bir şey olmaz.Kendim için almayı düşünüyorum kutuyu açıp getirmem zorunlu mu? Yoksa açmadanda getirebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kişisel eşya olunca bir şey demezler diye düşünüyorum.
Yani riske atmadan kutudan çıkartıp getirmem lazımsaw tarafından uçuş şansın varsa 3 kişiden 2 si arasında olup yaşamazsın. IST istasyonunda yüksek ihtimal aranırsın.
Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi günlerKutusu olmayacak kutulu olursa sorun olur. Kutusundan çıkarıp çantana koy o zaman bir şey olmaz.
kaç paraya geliyor o şekilde?Yani riske atmadan kutudan çıkartıp getirmem lazım
Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi günler
10 k ya yakın fark ediyorkaç paraya geliyor o şekilde?