Neler Yeni

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirmek

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yurt dışından ekran kartı getirirsem ve burada sıkıntı çıkarsa bir daha o ülkeye mi götürmem lazım? Bir de ekran kartının kutusunu açarsam yine de gümrük vergisi alırlar mı?

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
bi ara aklıma takıldı bu sıkıntı çıkarsa ülkeye götürme olayı, merak ettim yorum okurum :d

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Yurt dışından ekran kartı getirirsem ve burada sıkıntı çıkarsa bir daha o ülkeye mi götürmem lazım? Bir de ekran kartının kutusunu açarsam yine de gümrük vergisi alırlar mı?
Kişisel ekipman olarak gösterirsen gümrük vergisi falan alınacağını düşünmüyorum.
Eğer satışa uygun bir ürünse gümrük vergisi alırlar.
Emin olmadığım bir konu, sadece varsayım.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel ekipman olarak gösterirsen gümrük vergisi falan alınacağını düşünmüyorum.
Eğer satışa uygun bir ürünse gümrük vergisi alırlar.
Garanti konusu peki? O ülkeye mi götürmem lazım kartta sorun çıkarsa?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Mantıken düşünüldüğü zaman o ülkeye göndermen gerekir diye biliyorum. Çünkü ürünü aldığın satıcı ve markası o garantiyi sağlar. Markaların garantisi ise ülkeye göre değişir ve sınırlıdır. Yani bir ülkede farklı standartlarda garanti sunarken öbür ülkede farklıdır. Bundan dolayı ülke fark eder diye düşünüyorum. Ayrıca satıcıda yurt dışında olduğu için orasıyla iletişime geçmek gerekebilir.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Garanti konusu peki? O ülkeye mi götürmem lazım kartta sorun çıkarsa?
Herhangi bir bilgim yok ama az önce baktığım bir sitede 1 adet bilgisayar parçası getirme hakkın bulunuyormuş.
Sadece 1-20 euro arasında bandrol ücreti ödeneceği belirtilmiş.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıken düşünüldüğü zaman o ülkeye göndermen gerekir diye biliyorum. Çünkü ürünü aldığın satıcı ve markası o garantiyi sağlar. Markaların garantisi ise ülkeye göre değişir ve sınırlıdır. Yani bir ülkede farklı standartlarda garanti sunarken öbür ülkede farklıdır. Bundan dolayı ülke fark eder diye düşünüyorum. Ayrıca satıcıda yurt dışında olduğu için orasıyla iletişime geçmek gerekebilir.
Hiç uğraşılmaz o zaman, teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom