Neler Yeni

Yurt dışından laptop almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Oğuz
Alibaba'da çok ucuza laptoplar var kapıda odeme ile alsam sıkıntı olurmu?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Yurt Dışından bu sıralar bence laptop almak istemeyebilirsin. Doların arttığı gerçeği ile birlikte gümrük vergileri gereksiz bir şekilde arttı. Ama almak istiyorum dersen gümrük sebebiyle çok büyük ihtimal Türkiye'de ki fiyatlardan pahalı çıkar.

CqnN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kerem Can
zamanında amcamın iş için giitiği çinde laptop alıp tr yıllarca kullandıktan sonra arıza yaptı yaptırmak istediğimizde çinden alınmış paraçası uymuyor demişlerdi parçalar uymıyabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt Dışından bu sıralar bence laptop almak istemeyebilirsin. Doların arttığı gerçeği ile birlikte gümrük vergileri gereksiz bir şekilde arttı. Ama almak istiyorum dersen gümrük sebebiyle çok büyük ihtimal Türkiye'de ki fiyatlardan pahalı çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Kardeşim Dolar 7 ye Dayanmış Bide Zaten Yeni Gümrük Yasaları Çok Sert Aldığın Ürünün Yarısı Hatta Tamamı Kadar Vergi Ödeyebilirsin Bne Tavsiye Etmiyorum Onun Yerine Pc Parçası Alabilirsin Ama

JustHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat Gorkem Karaman
Yurtdışından İnternetten Almanı Tavsiye Etmem Ama Yurtdışına Çıkarsan Veya Yakının Giderse O Getirebilir Orda Türkiye Fiyatlarına Göre Daha Uygun Ve Getirirken Sıkıntı Çekmezsin Diye Düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,460
Üyeler
166,377
Son üye
devilondan
Top Bottom