Yurt Dışından ne getirtmek daha mantıklı olur

garanti olsun bence hiç o işe girme. sana ne lazımsa onu al arkadaşın dediğin gibi. mesela bilgisayarın biraz eskidir, ordan yenisini yetirtirsin. aynı şey telefon, tablet vs... elektronik eşyalar içinde geçerli. veya orda buraya göre daha ucuz olan saatler var. ayakkabılar, burda bulunmayan kıyafetler.... yani seçeneğin çok ben maddeleri verdim içine ne yatarsa
Türkiye içi ile aralarında 2-3k oynuyor ya gerek yok getirtirsem bi 1more sonoflow yone getirtirim veya asus rog ally x falan

Valla bi müzik için kulaklık getirtmek istiyorum açıkcası Türkiye icerisinde pek kaliteli yok uygun fiyata zamanında 1more sonoflow aldım birtane daha'mı çeksem diye düşünüyorum anker Q35 ile kıyasladım benim daha hoşuma gitmişti 1more simdi sağlam ve uyguna bi kulak üstü kulaklık arıyorum
hocam düz anten diyorum ben :D
Ama kulaklık da inanılmaz mantıklı

Özellikle tr gelmeyen misal veriyim bisiklet parçaları olur motor kasaları getirirsen kar olabilir

güneş gözlüğü getirmek bayağı karlı oluyor teknolojik ürün olmadığından extrada geçirtebilir arkadaşın

s23 ultra nerde 230 dolar?

rtx 5090

hem oyun hem de laptop ın varda ve hemen hemen aynı fiyatsa gerek yok bence. ama tlefon olabilir. bell ibir süre sonra ömürleri doluyo zaten. Yada kulaklık eğer çok istiyorsan ve uygunsa

Hiç kullanmadımki marka falan bilmiyom böyle hafif olan nane gibi olan neler var
Knk denemeden bilemezsin ama parfümler baya pahalı haberin olsun. Yazlık istiyosan aventus var ananaslı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saat te alabilirsin

Knk denemeden bilemezsin ama parfümler baya pahalı haberin olsun. Yazlık istiyosan aventus var ananaslı

Saat te alabilirsin
İstiyosan parfüm ya da saat için daha farklı öneriler yapabilirim biraz hakimim piyasaya.

Saat te alabilirsin

İstiyosan parfüm ya da saat için daha farklı öneriler yapabilirim biraz hakimim piyasaya.
Bilmiyomki parfüm ama bak saat iyi dedin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,803
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri