Neler Yeni

Yurt dışından pc getirtmede sıkıntılar nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Atahan Deniz
Akrabalarım aracılığıyla hollanda dan sistem toplasam vergilendirme olur mu gümrük geçişinde bakılıyor mu bi bilginiz var mı araba ile gelecekler
gümrük den geçerken sıkıntı olurmu çifte vatandaşlar

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Türkiye garantisi yok sanırım.Akrabaların buraya gelirken getirecekse kutudan çıkarıp kişisel ürün olarak göstersin.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Akrabalarım aracılığıyla hollanda dan sistem toplasam vergilendirme olur mu gümrük geçişinde bakılıyor mu bi bilginiz var mı araba ile gelecekler
Şahsi ürün gibi sokarlarsa problem yaşamazlar türkiye garantiside olucağını sanmam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Vergilendirme olur ama kutusu açılmış tek parça şeklinde gelirse sorun olmaz şahsi ürün gibi geçer diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Atahan Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergilendirme olur ama kutusu açılmış tek parça şeklinde gelirse sorun olmaz şahsi ürün gibi geçer diye düşünüyorum
bende öyle düşündüm pc toplanıp ekran kartı ayrı bi kutuya konulursa sahsi olarak geçişste bişey olmaz heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

oranın fiyatlarına göre bakabileceğim site onerin varmı

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kutuyu açıp kullanılmış gibi gösterirlerse sıkıntı olmaz.
Yurtdışından getirilen ürünlerin Türkiye'de garantisi yok maalesef.

Top Bottom