Yurt dışından telefon getirmek

ilkxr

80+
Reaksiyon skoru
28
Bir tanıdığım aracılığıyla Dubaiden telefon getirmek istiyorum. Öncelikle havaalanında neler yapmamız gerekiyor? Tanıdığım bir cebinde kendi telefonu bir cebinde bana aldığı telefon şeklinde normal girip geçebilir mi? Ayrıca çift sim alıp 4+4 8 ay kullanım yapmak istiyorum ama Gemini bana bu işin değiştiğini söyledi doğru mudur? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler.

1762339690882.webp

Getirme hakkında bilgim yok ama çift simli bir telefonu 120+120 240 gün kullanabilirsin. Geminideki bilgi yanlış.

Bir tanıdığım aracılığıyla Dubaiden telefon getirmek istiyorum. Öncelikle havaalanında neler yapmamız gerekiyor? Tanıdığım bir cebinde kendi telefonu bir cebinde bana aldığı telefon şeklinde normal girip geçebilir mi? Ayrıca çift sim alıp 4+4 8 ay kullanım yapmak istiyorum ama Gemini bana bu işin değiştiğini söyledi doğru mudur? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Kullanma hakkında bilgim yok ama getirecek arkadaşın kutusundan çıkarıp kurulumunu yapsın ikinci telefonum gibi bişi desin kimse bişi demiyor ha birde sanırım öyle fazla telefon getirmeyincede bişi demiyorkardi ondan emin değilim

Geri