Neler Yeni

Yurt içi kargo ile 2 el monitör taşıma

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Sen zaten orjinal kutusuyla yollarsan, adamlar monitör olduğunu görüp attıramazlar. O yüzden orjinal şekilde, köpüğüyle felan gelirse sorun olmaz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Sen zaten orjinal kutusuyla yollarsan, adamlar monitör olduğunu görüp attıramazlar. O yüzden orjinal şekilde, köpüğüyle felan gelirse sorun olmaz.
Alakası yok dikkat etmiyorlar. Onlar için kargon bir top

xpgggci

80+
Alakası yok dikkat etmiyorlar. Onlar için kargon bir top
Hepsi liyakatsiz insanlar böyle insanlar hayatta bir yere gelemez zeki insan amelelikten holdinge bile çıkar bunlar ise oksijen israfidir tabii ki tüm kargo çalışanları aynı degildir illaki kul hakkına dikkat eden vardır. Zor tabii ki asgari ücret malum ama bu kimseye başkasının eşyasına zarar verme hakkı vermez tabii ki

WhoCares

80+ Gold
ürünü sigortalı gönderirsen sıkıntı olmaz sadece ürünün sigorta bedeli ne kadarsa taşıma ücretide ona göre artiyor bende 4k lik ürün gönderdim sigortalı 6k lik sigorta yaptırdım 250 tl gibi ücret ödedim

xpgggci

80+
ürünü sigortalı gönderirsen sıkıntı olmaz sadece ürünün sigorta bedeli ne kadarsa taşıma ücretide ona göre artiyor bende 4k lik ürün gönderdim sigortalı 6k lik sigorta yaptırdım 250 TL gibi ücret ödedim
Sigorta ve kargo dahil mi 250
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünü sigortalı gönderirsen sıkıntı olmaz sadece ürünün sigorta bedeli ne kadarsa taşıma ücretide ona göre artiyor bende 4k lik ürün gönderdim sigortalı 6k lik sigorta yaptırdım 250 TL gibi ücret ödedim
10 kilo kutu 75 cm e 45 mis 27 inç monitör
Bursa'dan izmire

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ben kasa gönderdim kasanın camını kırmışlar genel müdürlükten dilekçe verip kasanın parasını banka hesabıma attılar kasayA da el koydular ama

xpgggci

80+
Ben kasa gönderdim kasanın camını kırmışlar genel müdürlükten dilekçe verip kasanın parasını banka hesabıma attılar kasayA da el koydular ama
İhtirazi kayit belgesi imzalatmadilar mi? Bişe olursa yükümlü değiliz diye gönderene imzalatmislar bişe olursa napcam

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
İhtirazi kayit belgesi imzalatmadilar mi? Bişe olursa yükümlü değiliz diye gönderene imzalatmislar bişe olursa napcam
Onu imzaladık mı bilmiyorum hatırlayamadım şuan.
Ama paketin her yerine kırılabilir stickeri yapıştırdık tam stickerin üstünden kargo paketi delinmiş avuç içi kadar ve ksa camı kırılmış.
temperli olunca tuz buz olmus içinde.
Fotoğraflarla birlikte kasayı direkt genel merkeze taşıdım elimde durumu ifade edecek şekilde kağıt hazırladım banka bilgilerini yazdım
kasanın kaç tl olduğunu falan yazdım 1 haftaya parayı yatırdılar hesabıma
keşke içinden psu sökseydim o kaldı aklımda :D

xpgggci

80+
Onu imzaladık mı bilmiyorum hatırlayamadım şuan.
Ama paketin her yerine kırılabilir stickeri yapıştırdık tam stickerin üstünden kargo paketi delinmiş avuç içi kadar ve ksa camı kırılmış.
temperli olunca tuz buz olmus içinde.
Fotoğraflarla birlikte kasayı direkt genel merkeze taşıdım elimde durumu ifade edecek şekilde kağıt hazırladım banka bilgilerini yazdım
kasanın kaç TL olduğunu falan yazdım 1 haftaya parayı yatırdılar hesabıma
keşke içinden psu sökseydim o kaldı aklımda :D
Bursa'dan İzmir'e gelcek
Sence bişe olur mu çok korkuyorum

Ekler

• IMG-20221119-WA0029.jpg
    IMG-20221119-WA0029.jpg
    146.5 KB · Hit: 23

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Güzelce paketlersen nispeten sorun olmaz fakat otobüse verip göndermek daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,791
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom