300 TL kurtarır mı senceÇok korkuyorsan eğer Aras kargoya gidip kargolattır onlar kargo sigortası yapıyor.
Fakat fiyatı pahalıdır bilgin olsun.
Alakası yok dikkat etmiyorlar. Onlar için kargon bir topSen zaten orjinal kutusuyla yollarsan, adamlar monitör olduğunu görüp attıramazlar. O yüzden orjinal şekilde, köpüğüyle felan gelirse sorun olmaz.
Hepsi liyakatsiz insanlar böyle insanlar hayatta bir yere gelemez zeki insan amelelikten holdinge bile çıkar bunlar ise oksijen israfidir tabii ki tüm kargo çalışanları aynı degildir illaki kul hakkına dikkat eden vardır. Zor tabii ki asgari ücret malum ama bu kimseye başkasının eşyasına zarar verme hakkı vermez tabii kiAlakası yok dikkat etmiyorlar. Onlar için kargon bir top
Sigorta ve kargo dahil mi 250ürünü sigortalı gönderirsen sıkıntı olmaz sadece ürünün sigorta bedeli ne kadarsa taşıma ücretide ona göre artiyor bende 4k lik ürün gönderdim sigortalı 6k lik sigorta yaptırdım 250 TL gibi ücret ödedim
10 kilo kutu 75 cm e 45 mis 27 inç monitörürünü sigortalı gönderirsen sıkıntı olmaz sadece ürünün sigorta bedeli ne kadarsa taşıma ücretide ona göre artiyor bende 4k lik ürün gönderdim sigortalı 6k lik sigorta yaptırdım 250 TL gibi ücret ödedim
evet dahil kargo gönderi ücreti hesaplama var arasın ordan girip bakabilirsinSigorta ve kargo dahil mi 250
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 kilo kutu 75 cm e 45 mis 27 inç monitör
Bursa'dan izmire
İhtirazi kayit belgesi imzalatmadilar mi? Bişe olursa yükümlü değiliz diye gönderene imzalatmislar bişe olursa napcamBen kasa gönderdim kasanın camını kırmışlar genel müdürlükten dilekçe verip kasanın parasını banka hesabıma attılar kasayA da el koydular ama
Onu imzaladık mı bilmiyorum hatırlayamadım şuan.İhtirazi kayit belgesi imzalatmadilar mi? Bişe olursa yükümlü değiliz diye gönderene imzalatmislar bişe olursa napcam
Bursa'dan İzmir'e gelcekOnu imzaladık mı bilmiyorum hatırlayamadım şuan.
Ama paketin her yerine kırılabilir stickeri yapıştırdık tam stickerin üstünden kargo paketi delinmiş avuç içi kadar ve ksa camı kırılmış.
temperli olunca tuz buz olmus içinde.
Fotoğraflarla birlikte kasayı direkt genel merkeze taşıdım elimde durumu ifade edecek şekilde kağıt hazırladım banka bilgilerini yazdım
kasanın kaç TL olduğunu falan yazdım 1 haftaya parayı yatırdılar hesabıma
keşke içinden psu sökseydim o kaldı aklımda