Yurt için internet önerisi

Reaksiyon skoru
2
Kykda kalıyorum yurt interneti zaten çekmiyor kendi internetiminde çekmediği zamanlar pluyor o yüzden türk telekom magnet veya superbox gibi bişey almayı planlıyorum ama superbox çok pahalı yani sınırsız olsa alınırda yinede çok pahalı geliyor ondan dolayı önerilrrinizi alabilirmiyim magnet kullanan varmı? Normal video izleyeceğim çoğunlukla atarsam max ayda 2 3 kere lol atarım belki başkada bişey için kullanmam zaten ne önerirsiniz

Merhaba,
Magnet Hakkınds bir Bilgim Yok. Fakat Superbox hakkında bilgi verebilirim.
KYK'da kaldığım zamanlar almıştım. 4 5 Arkadaş beraber anlaşıp aldık.
Çekmeme Sorunları, 3 4 Kişi Bağlanınca yavaşlama, Online Oyun oynarken Ping Sorunu (Kablolu Dahi bağlansanız ping sorunu oluyor) Bu Tarz çok sorun vardı. Kendi Kullandığım Paket Sınırsız Paketti fakat 15 MBPS hız sınırı olduğu için yetersiz kalıyor.
Tek Başınıza kullanacaksanız Kotalı paketlerine bakabilirsiniz en azından hız sorununuz olmaz.
Zaten Bildiğiniz Sim-kart takıyorlar içerisine herhangi bir olayı yok taktığınız cihazı da küçük bir modem gibi düşünebilirsiniz.
Fakat Sınırsız tarife düşünüyorsanız 15 MBPS onda da sınırlama var.

Merhaba,
Magnet Hakkınds bir Bilgim Yok. Fakat Superbox hakkında bilgi verebilirim.
KYK'da kaldığım zamanlar almıştım. 4 5 Arkadaş beraber anlaşıp aldık.
Çekmeme Sorunları, 3 4 Kişi Bağlanınca yavaşlama, Online Oyun oynarken Ping Sorunu (Kablolu Dahi bağlansanız ping sorunu oluyor) Bu Tarz çok sorun vardı. Kendi Kullandığım Paket Sınırsız Paketti fakat 15 MBPS hız sınırı olduğu için yetersiz kalıyor.
Tek Başınıza kullanacaksanız Kotalı paketlerine bakabilirsiniz en azından hız sorununuz olmaz.
Zaten Bildiğiniz Sim-kart takıyorlar içerisine herhangi bir olayı yok taktığınız cihazı da küçük bir modem gibi düşünebilirsiniz.
Fakat Sınırsız tarife düşünüyorsanız 15 MBPS onda da sınırlama var.
Bu 500gb olanda sınırlama varmıdır

Turkcell 100 veya 200 GB data tarifesi al + 4.5g modem al. Aktif olarak kullanıyoruz. Sakin saatlerde 100 mbps veriyor. Aynı yerde Superbox sakin saatlerde max 20 mbps veriyor.

Kaça geliyor aylıl
Modemi kendin alıyorsun zaten senin oluyor o 3-4k Hepsiburada'dan al 3 taksite böl. Tarife 100 GB 635, 200 GB 815 TL şimdiki fiyatlara göre.
Taahhüt fiyatları bu. Eğer aylık ödeyeceksen bin TL üzerine çıkıyor. Test için aylık tek seferliğine ödeyebilirsin.

Geri