Aleyküm Selam.Selamün aleyküm öncelikle yurtdışından anakart işlemci ram gibi PC birlesenleri alabiliyor muyuz gümrükte vs sorun çıkar mı yardım eder misiniz bu konu da
Aleyküm selam sıkıntı çıkmaz gümrükte eskiden baya sıkıntı oluyordu aldığınız siteye satıcıya fln bağlı ama çoğunlukla bir şey olmuyorSelamün aleyküm öncelikle yurtdışından anakart işlemci ram gibi PC birlesenleri alabiliyor muyuz gümrükte vs sorun çıkar mı yardım eder misiniz bu konu da
Peki hangi markaları tercih etmeliyiz bu konu da daha sağlam vs olurAleyküm selam sıkıntı çıkmaz gümrükte eskiden baya sıkıntı oluyordu aldığınız siteye satıcıya fln bağlı ama çoğunlukla bir şey olmuyor
Tanıdık yok maalesef kendimiz siteden sipariş vericegizEğer Bi tanıdık vasıtasıyla getirirseniz bir sorun çıkmaz ama alırsanız zaten pahalıya gelir (üst model birsey olursa bisey demem) zaten sitelerden alınca gümrük vergisi ekleniyor
.Eğer Bi tanıdık vasıtasıyla getirirseniz bir sorun çıkmaz ama alırsanız zaten pahalıya gelir (üst model birsey olursa bisey demem) zaten sitelerden alınca gümrük vergisi ekleniyor
Ne alacaksın üstte arkadaşın dediği gibi ucuz bir şey alacaksan trden al tanıdık birisi varsa bir sıkıntı çıkmıyor zaten gümrükte çantaya atıp getiriyor kutuyu açıpPeki hangi markaları tercih etmeliyiz bu konu da daha sağlam vs olur
Siteler yansıtıyor farkı zaten (kargo gümrük vergisi vs) bazı ürünler burda daha ucuza denk gelebiliyor haberiniz olsunTanıdık yok maalesef kendimiz siteden sipariş vericegiz
Örnek veriyorum Türkiye'de baktığım anakart 2k-3k ise yurtdisinda daha ucuz onu alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alacaksın üstte arkadaşın dediği gibi ucuz bir şey alacaksan trden al tanıdık birisi varsa bir sıkıntı çıkmıyor zaten gümrükte çantaya atıp getiriyor kutuyu açıp
Tamamdır teşekkür ederim araştırıp alcam sadece gümrük sorun yaratır mı o sıkıntı idi teşekkür ederimSiteler yansıtıyor farkı zaten (kargo gümrük vergisi vs) bazı ürünler burda daha ucuza denk gelebiliyor haberiniz olsun
yaratmaz ama iade ve garanti işlerini hiç bilmiyorum onlarda sorun yaşarsın belkiÖrnek veriyorum Türkiye'de baktığım anakart 2k-3k ise yurtdisinda daha ucuz onu alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkür ederim araştırıp alcam sadece gümrük sorun yaratır mı o sıkıntı idi teşekkür ederim