ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,874
18bin TL bütçesi var abimin yurtdışı 13 pro almayı düşünüyor 18 ay hat açık e sim ile vs diyenler var doğru mu veya başka öneriniz var mı ?
4 ay e sim 4 ay fiziksel sim ile kullanabiliyor. Kayıt ettirmesi için yurtdışına çıkıp girip(pasaportu yoksa Kıbrısta olur)+2750 lira vermesi lazım/ 3 yıl satamiyor galiba18bin TL bütçesi var abimin yurtdışı 13 pro almayı düşünüyor 18 ay hat açık e sim ile vs diyenler var doğru mu veya başka öneriniz var mı ?
Mantıklı mı peki ?4 ay e sim 4 ay fiziksel sim ile kullanabiliyor. Kayıt ettirmesi için yurtdışına çıkıp girip(pasaportu yoksa Kıbrısta olur)+2750 lira vermesi lazım/ 3 yıl satamiyor galiba
Fiyat olarak evet.Mantıklı mı peki ?
Bana da getirtsenebelçikadan 13 pro max'i 16500 e getirtiyorum 13 pro için 18 çok gibi.
O nasıl oluyor. Bayağı iyiymişbelçikadan 13 pro max'i 16500 e getirtiyorum 13 pro için 18 çok gibi.
Kârini veririzBana da getirtsene![]()
Aynen bende şok oldum çok iyi fiyatO nasıl oluyor. Bayağı iyiymiş
Pasaporta kaydettirsen 19.5k falan olur. Normal 13 pro maxler en son 30k lardaydı bayağı iyiKârini veririz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen bende şok oldum çok iyi fiyat
Normal oluyor 900 euro.O nasıl oluyor. Bayağı iyiymiş
Getirip satma derdim yok hocam istesem 4-5 tane getiririm burada üzerine 4-5K koyup satarım ama gerek yok. Kendi YD 12'mi kardeşime veririm veya getirttiğim 13 pro max'i satarım gelince karar vericem.Bana da getirtsene![]()
Anladım yurtdışı cihazların şebeke uzatma şeyleri varmış yapıyorlarmış doğru mu onlar ?Normal oluyor 900 euro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Getirip satma derdim yok hocam istesem 4-5 tane getiririm burada üzerine 4-5K koyup satarım ama gerek yok. Kendi YD 12'mi kardeşime veririm veya getirttiğim 13 pro max'i satarım gelince karar vericem.
Her yer yapmıyor ama denk gelirsen yapan var ama bu olay kalıcı değil pandemiden dolayı çıktı 2 gün sonrada bitebilir 5 yıl sonrada.Anladım yurtdışı cihazların şebeke uzatma şeyleri varmış yapıyorlarmış doğru mu onlar ?