Yurtdışı 13 pro almak mantıklı mı ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,874
18bin TL bütçesi var abimin yurtdışı 13 pro almayı düşünüyor 18 ay hat açık e sim ile vs diyenler var doğru mu veya başka öneriniz var mı ?

18bin TL bütçesi var abimin yurtdışı 13 pro almayı düşünüyor 18 ay hat açık e sim ile vs diyenler var doğru mu veya başka öneriniz var mı ?
4 ay e sim 4 ay fiziksel sim ile kullanabiliyor. Kayıt ettirmesi için yurtdışına çıkıp girip(pasaportu yoksa Kıbrısta olur)+2750 lira vermesi lazım/ 3 yıl satamiyor galiba

4 ay e sim 4 ay fiziksel sim ile kullanabiliyor. Kayıt ettirmesi için yurtdışına çıkıp girip(pasaportu yoksa Kıbrısta olur)+2750 lira vermesi lazım/ 3 yıl satamiyor galiba
Mantıklı mı peki ?

belçikadan 13 pro max'i 16500 e getirtiyorum 13 pro için 18 çok gibi.

Normal oluyor 900 euro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Getirip satma derdim yok hocam istesem 4-5 tane getiririm burada üzerine 4-5K koyup satarım ama gerek yok. Kendi YD 12'mi kardeşime veririm veya getirttiğim 13 pro max'i satarım gelince karar vericem.
Anladım yurtdışı cihazların şebeke uzatma şeyleri varmış yapıyorlarmış doğru mu onlar ?

Anladım yurtdışı cihazların şebeke uzatma şeyleri varmış yapıyorlarmış doğru mu onlar ?
Her yer yapmıyor ama denk gelirsen yapan var ama bu olay kalıcı değil pandemiden dolayı çıktı 2 gün sonrada bitebilir 5 yıl sonrada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri