Neler Yeni

Yardım Yurtdışı alışveriş sınırı

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar temudan bu ay 3 defa alışveriş yaptım ve hepsinin içi 2-3 farklı ürün var aylık 5 ürün sınır varmış gümrüğe takılırmı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
toplam kaç paket geldiğ önemli 3 alışverişde toplam 3 paket geldiyse sorun yok.

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Şahin
Arkadaşlar temudan bu ay 3 defa alışveriş yaptım ve hepsinin içi 2-3 farklı ürün var aylık 5 ürün sınır varmış gümrüğe takılırmı
aynı üründen max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum fazlası ticari diyip gümrükte koyuyorlar galiba. onunu haricinden her bir birey 1 ay içinde max 5 defa sipariş geçebiliyor onun haricinde sorun yok diye biliyorum.

ananas_suyu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk sipariş gamepad ve klavye tek kargo poşetinde geldi diğer sipariş monitör kolu cüzdan mousepad felan ama onlar gelmedi üstüne tekrar klavye siparişi felan verdim herlarde kargo poşetine göre ilk sipariş tek poşete öyle ise takılmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı üründen max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum fazlası ticari diyip gümrükte koyuyorlar galiba. onunu haricinden her bir birey 1 ay içinde max 5 defa sipariş geçebiliyor onun haricinde sorun yok diye biliyorum.
5 sipariş geçebiliyorsa ozaman limit yok gibi bişey tek siparişte 5-6 ürün olsa sorun olmaz

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ibrahim demir
valla ben15 paket aldım
kendim babam annem öyle şimdi benim hakkım tekrar geldi

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Şahin
İlk sipariş gamepad ve klavye tek kargo poşetinde geldi diğer sipariş monitör kolu cüzdan mousepad felan ama onlar gelmedi üstüne tekrar klavye siparişi felan verdim herlarde kargo poşetine göre ilk sipariş tek poşete öyle ise takılmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 sipariş geçebiliyorsa ozaman limit yok gibi bişey tek siparişte 5-6 ürün olsa sorun olmaz
yok sorun olmaz. benim 1 kargo paketinin içinde 10-15 ürün vardı sorunsuz elime ulaştı.
1732387226117.png

14 Ürün.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Berk
paketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda ürün olarak getirdi. şimdi benim aylık alışveriş limitim doldu mu?

ananas_suyu

80+ Bronze
paketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda ürün olarak getirdi. şimdi benim aylık alışveriş limitim doldu mu?
Hayır gümrükten geçen ürün kutusuna bakılıyor mesela 1 kutuda 4-5 ürün olabilirmiş yani şuan 1 alışveriş yapmış sayılıyorsun anladığım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Berk
Hayır gümrükten geçen ürün kutusuna bakılıyor mesela 1 kutuda 4-5 ürün olabilirmiş yani şuan 1 alışveriş yapmış sayılıyorsun anladığım
temu çinden kargolanırken hepsini tek kutu yapıyorsa bu mantıklı ama bu konuda kesin bir bilgi yok galiba

Top Bottom