ananas_suyu
80+ Bronze
Arkadaşlar temudan bu ay 3 defa alışveriş yaptım ve hepsinin içi 2-3 farklı ürün var aylık 5 ürün sınır varmış gümrüğe takılırmı
aynı üründen max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum fazlası ticari diyip gümrükte koyuyorlar galiba. onunu haricinden her bir birey 1 ay içinde max 5 defa sipariş geçebiliyor onun haricinde sorun yok diye biliyorum.Arkadaşlar temudan bu ay 3 defa alışveriş yaptım ve hepsinin içi 2-3 farklı ürün var aylık 5 ürün sınır varmış gümrüğe takılırmı
İlk sipariş gamepad ve klavye tek kargo poşetinde geldi diğer sipariş monitör kolu cüzdan mousepad felan ama onlar gelmedi üstüne tekrar klavye siparişi felan verdim herlarde kargo poşetine göre ilk sipariş tek poşete öyle ise takılmaz diye düşünüyorumtoplam kaç paket geldiğ önemli 3 alışverişde toplam 3 paket geldiyse sorun yok.
5 sipariş geçebiliyorsa ozaman limit yok gibi bişey tek siparişte 5-6 ürün olsa sorun olmazaynı üründen max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum fazlası ticari diyip gümrükte koyuyorlar galiba. onunu haricinden her bir birey 1 ay içinde max 5 defa sipariş geçebiliyor onun haricinde sorun yok diye biliyorum.
yok sorun olmaz. benim 1 kargo paketinin içinde 10-15 ürün vardı sorunsuz elime ulaştı.İlk sipariş gamepad ve klavye tek kargo poşetinde geldi diğer sipariş monitör kolu cüzdan mousepad felan ama onlar gelmedi üstüne tekrar klavye siparişi felan verdim herlarde kargo poşetine göre ilk sipariş tek poşete öyle ise takılmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 sipariş geçebiliyorsa ozaman limit yok gibi bişey tek siparişte 5-6 ürün olsa sorun olmaz
tc kimliği farklı olsa yeterli yani adres vs aynı olsa sıkıntı yokvalla ben15 paket aldım
kendim babam annem öyle şimdi benim hakkım tekrar geldi
evet evettc kimliği farklı olsa yeterli yani adres vs aynı olsa sıkıntı yok
paketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda ürün olarak getirdi. şimdi benim aylık alışveriş limitim doldu mu?toplam kaç paket geldiğ önemli 3 alışverişde toplam 3 paket geldiyse sorun yok.
Hayır gümrükten geçen ürün kutusuna bakılıyor mesela 1 kutuda 4-5 ürün olabilirmiş yani şuan 1 alışveriş yapmış sayılıyorsun anladığımpaketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda ürün olarak getirdi. şimdi benim aylık alışveriş limitim doldu mu?
temu çinden kargolanırken hepsini tek kutu yapıyorsa bu mantıklı ama bu konuda kesin bir bilgi yok galibaHayır gümrükten geçen ürün kutusuna bakılıyor mesela 1 kutuda 4-5 ürün olabilirmiş yani şuan 1 alışveriş yapmış sayılıyorsun anladığım
Aynen baya baktım bilgi yok ama dediğim gibi herlarde çünkü bu şekilde olanlarda sıkıntı çıkarmamıştemu çinden kargolanırken hepsini tek kutu yapıyorsa bu mantıklı ama bu konuda kesin bir bilgi yok galiba