Neler Yeni

Yurtdışı cihazların olayı nedir alınır mı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Selamlar bugün arkadaşımla baskete gittik kardeşi de geldi İphone 11 64GB almış yurt dışı olarak 9k civarı olması lazımdı sıfır bir şekilde almış.
Yıllık 400tl civarı kayıt ücreti varmış aklıma girmedi değil bende yakında İphone almayı planlıyorum 11 veya 12 alacağım yurt dışı olunca kullanmak istediğim her yıl 400 tl mi vereceğim garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Satarsam sıkıntı olur mu?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
yurt dışından daha ucuza geliyor ama kayıt ettirtme parası var 2800tl gibi bir şey galiba hesaplayıp daha uyguna geliyorsa oradan al

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Selamlar bugün arkadaşımla baskete gittik kardeşi de geldi İphone 11 64GB almış yurt dışı olarak 9k civarı olması lazımdı sıfır bir şekilde almış.
Yıllık 400tl civarı kayıt ücreti varmış aklıma girmedi değil bende yakında İphone almayı planlıyorum 11 veya 12 alacağım yurt dışı olunca kullanmak istediğim her yıl 400 TL mi vereceğim garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
9k ya iphone 11 güzel kazıklamışlar 7300 falan sıfır bulunuyo hatta yeni yasadan dolayı belki daha da düşer yıllık kayıt olayı bitti artık uzatma diye bir şey kalmadı

şahin doğan

80+ Platinum
YD uzatma olayı bitti. Sadece pasaporta kayıt oluyor o da 2700 tl.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Geçici kayıt kalktı pasaport a işletmek gerekiyor 2700tl filan birde garantisi 1 yıl ile sınırlı pasaport a kimin işli ise onun adına Mobil hat kullanılıyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9k ya iphone 11 güzel kazıklamışlar 7300 falan sıfır bulunuyo hatta yeni yasadan dolayı belki daha da düşer yıllık kayıt olayı bitti artık uzatma diye bir şey kalmadı
18K ya türkiyeden alan biliyorum sınıfda düşmanım vatandan almış 1 ay önce fln.
Geçici kayıt kalktı pasaport a işletmek gerekiyor 2700tl filan birde garantisi 1 yıl ile sınırlı pasaport a kimin işli ise onun adına Mobil hat kullanılıyor
Teşekkürler aslında 6-7 ay taksit olarak ödeyince çok pahalı olmuyor gibi
YD uzatma olayı bitti. Sadece pasaporta kayıt oluyor o da 2700 TL.
Anladım teşekkürler

Can...

80+ Platinum
Yıllık 400tl civarı kayıt ücreti varmış aklıma girmedi değil bende yakında İphone almayı planlıyorum 11 veya 12 alacağım yurt dışı olunca kullanmak istediğim her yıl 400 TL mi vereceğim garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Güzel kaziklanmis geçici uzatma kalktı artık o yüzden de cihazları 6 7 k ya ilan lara koymaya başladılar

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
ordan alınca gümrük vergisi vs binince ucuza geleceğini sanmıyorum
newegg yollayıp satarsa vergiler ekranda gözüküyormuş 12 mini 12k
birde yurt dışında akrabam var o abd den kargo ile yollayabiliyor mu? ( vergi alınır muhtemelen ama kutuyu açar biraz özensiz yollar vs. ) böyle nasıl kayıt ettirebilirtiriz

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Güzel kaziklanmis geçici uzatma kalktı artık o yüzden de cihazları 6 7 k ya ilan lara koymaya başladılar
Toplamda 10k civarına fln alınabiliyor yani değil mi 3k pasaport ile bunun dışında ekstra aylık yıllık bir para ödememiz gerekiyor mu?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
alacağın modele göre değişir hocam, şahsen ben androidin yurtdışı olanını almazdım. 3 5 fazla verip tr den alırdım. ama iphone telefonlar çok pahalı tr ile arasında uçurum oluyor. 2700 lira kayıt parası çok da bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

newegg yollayıp satarsa vergiler ekranda gözüküyormuş 12 mini 12k
birde yurt dışında akrabam var o abd den kargo ile yollayabiliyor mu? ( vergi alınır muhtemelen ama kutuyu açar biraz özensiz yollar vs. ) böyle nasıl kayıt ettirebilirtiriz
gümrükten 150euro üstü geçmiyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
alacağın modele göre değişir hocam, şahsen ben androidin yurtdışı olanını almazdım. 3 5 fazla verip tr den alırdım. ama iphone telefonlar çok pahalı tr ile arasında uçurum oluyor. 2700 lira kayıt parası çok da bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gümrükten 150euro üstü geçmiyor
geçmesi için ne yapabiliriz 500$
olmadı newegg tr den alırım kendileri getiriler buraya

Top Bottom