Neler Yeni

Yurtdisi ios cihazi tr de nasil kayit edebilirim

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
Durum şöyle ki abd den bi iphone alma planım var telefonu alsam öğrenciyim öğrenci pasaportu da 150tl yurtdisina çıkmadan telefonu o pasaporta kayıt ettirebilir miyim ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Durum şöyle ki abd den bi iphone alma planım var telefonu alsam öğrenciyim öğrenci pasaportu da 150tl yurtdisina çıkmadan telefonu o pasaporta kayıt ettirebilir miyim ?
Telefonun senin elinde olması gerekiyor diye biliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pasaportun olması yeterli diye biliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

mesut3467

80+ Bronze
Kayıt ettirmekte problem yok fakat garanti kapsamına iyi bakman gerekiyor. Yurtdışındaki İphone modellerin çoğu türkiyede malesef garanti sağlamıyor. Mümkün mü bilmiyorum fakat hem ABD hemde Türkiyede üretilen bir model bulabilirsen garantisi aynı şekilde devam ediyor.

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıt ettirmekte problem yok fakat garanti kapsamına iyi bakman gerekiyor. Yurtdışındaki İphone modellerin çoğu türkiyede malesef garanti sağlamıyor. Mümkün mü bilmiyorum fakat hem ABD hemde Türkiyede üretilen bir model bulabilirsen garantisi aynı şekilde devam ediyor.
garantiden yana sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google amca ne diyor.
google biraz karışık bilgi veriyor

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yurtdışı giriş çıkışı yapman lazım. 2000 TL civarı vergisi var. E devletten ödeyebilirsin. Sadece pasaport sahibinin hattı ile çalışır.

mesut3467

80+ Bronze
garantiden yana sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum

google biraz karışık bilgi veriyor
Yaşarsın işte onu demeye çalışıyorum. Destek listesini bulursam paylaşırım.

Hangi İphone modelini alacaksan paylaşırsan bakabilirim.

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
Yurtdışı giriş çıkışı yapman lazım. 2000 TL civarı vergisi var. E devletten ödeyebilirsin. Sadece pasaport sahibinin hattı ile çalışır.
evet şimdi gördüm ben karadeniz de yaşıyorum gürcistan a çıkmam bile benim için yetiyor acaba orda kalma süresi vs varmı yoksa sadece çıkıp girmem yeterli olur mu günübirlik

1. Pasaporta telefon kaydı

Pasaport telefon kaydı yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan temel belge. Yurt dışına çıkış yapıldığını kanıtlayan pasaportun yanı sıra kimlikle çıkış yapılan Gürcistan, Moldova, Azerbaycan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seyahatleri de telefon kaydı yapabilmek için yeterli.

bundan ne anlamam gerek bu yazılan ülkelerden birine çımam yeterli mi yoksa ben mi yanlış anladım

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet şimdi gördüm ben karadeniz de yaşıyorum gürcistan a çıkmam bile benim için yetiyor acaba orda kalma süresi vs varmı yoksa sadece çıkıp girmem yeterli olur mu günübirlik
Gir çık yeterli

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
ülkeye girip çıkman gerekıyor sonrasında 2000 tl cıvarında bır ucret ıle pasaport kaydını yaptırabılırsın fakat sadece senın uzerıne olan hatlar ıle kullanabılırsın

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
ülkeye girip çıkman gerekıyor sonrasında 2000 TL cıvarında bır ucret ıle pasaport kaydını yaptırabılırsın fakat sadece senın uzerıne olan hatlar ıle kullanabılırsın
zaten o ücretin zamanı 1 seneye kadar uzatıldı

Top Bottom