Telefonun senin elinde olması gerekiyor diye biliyorum.Durum şöyle ki abd den bi iphone alma planım var telefonu alsam öğrenciyim öğrenci pasaportu da 150tl yurtdisina çıkmadan telefonu o pasaporta kayıt ettirebilir miyim ?
eğer öyle ise direk alacağım ama hala kesin bilgi olmadığı için beklemedeyimPasaportun olması yeterli diye biliyorum.
Google amca ne diyor.eğer öyle ise direk alacağım ama hala kesin bilgi olmadığı için beklemedeyim
garantiden yana sıkıntı yaşamam diye düşünüyorumKayıt ettirmekte problem yok fakat garanti kapsamına iyi bakman gerekiyor. Yurtdışındaki İphone modellerin çoğu türkiyede malesef garanti sağlamıyor. Mümkün mü bilmiyorum fakat hem ABD hemde Türkiyede üretilen bir model bulabilirsen garantisi aynı şekilde devam ediyor.
google biraz karışık bilgi veriyorGoogle amca ne diyor.
Yaşarsın işte onu demeye çalışıyorum. Destek listesini bulursam paylaşırım.garantiden yana sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
google biraz karışık bilgi veriyor
evet şimdi gördüm ben karadeniz de yaşıyorum gürcistan a çıkmam bile benim için yetiyor acaba orda kalma süresi vs varmı yoksa sadece çıkıp girmem yeterli olur mu günübirlikYurtdışı giriş çıkışı yapman lazım. 2000 TL civarı vergisi var. E devletten ödeyebilirsin. Sadece pasaport sahibinin hattı ile çalışır.
Gir çık yeterlievet şimdi gördüm ben karadeniz de yaşıyorum gürcistan a çıkmam bile benim için yetiyor acaba orda kalma süresi vs varmı yoksa sadece çıkıp girmem yeterli olur mu günübirlik
zaten o ücretin zamanı 1 seneye kadar uzatıldıülkeye girip çıkman gerekıyor sonrasında 2000 TL cıvarında bır ucret ıle pasaport kaydını yaptırabılırsın fakat sadece senın uzerıne olan hatlar ıle kullanabılırsın