Neler Yeni

Yurtdışı iPhone 16 (30k) vs yurtiçi 13?

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Alıcı
YD daha mantıklı geliyor Nisan'da alırsam gelecek sene ağustosa kadar kullanırim sonra telefoncuya verir 17 alırım yd yine. Mantıklı mı?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Sarp Yılmaz
Yani 1.5 sene sonra değiştirebilirim diyorsan mantıklı kullanırsın en yeni modeli daha sonra çıkan yeni modelle değiştirirsin mantıklı ama uğraşamam değiştirmekle vs uzun yıllar kullanacam diyorsun ya 13 ya 14 almalısın.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Fırat Kaya
16 al, dene, beğenmediysen yine aldığın fiyata satarsın.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Alihan YILMAZ
Oyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Oyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.
Rezil etme işine katılmıyorum iPhone 11 ve sonraki telefonlar halen kötü durmuyor zaten arada çok fark yok 12 15 arası benimde oyum 16dan yana

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Bence yurtdışı daha mantıklı. 13 1-2 yıl sonra güncellenmeyi kesecek zaten. yurt dışı 16 iş yapar yılın bitmesine de 9 ay kaldı uzun bir süre kullanırsın. Benim arkadaş çift yurtdışı kullanıyordu. birini tr'de ailesine veriyordu geri döndüğünde telefonları değiştiriyordu. Ayrıca Tr'de iphone almak gerçekten bana büyük saçmalık geliyor. sırf marka sevdası yüzünden bir telefona olması gerekenden %50 fazla para veriliyor.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Alıcı
Bence yurtdışı daha mantıklı. 13 1-2 yıl sonra güncellenmeyi kesecek zaten. yurt dışı 16 iş yapar yılın bitmesine de 9 ay kaldı uzun bir süre kullanırsın. Benim arkadaş çift yurtdışı kullanıyordu. birini tr'de ailesine veriyordu geri döndüğünde telefonları değiştiriyordu. Ayrıca Tr'de iphone almak gerçekten bana büyük saçmalık geliyor. sırf marka sevdası yüzünden bir telefona olması gerekenden %50 fazla para veriliyor.
Kamera için alcam ben marka sevdam yok ve cidden Samsung kamera konusunda iPhone ile yarisama

Top Bottom