Neler Yeni

Yurtdışı iPhone 16 (30k) vs yurtiçi 13?

Hamzaalc0

80+
Reaksiyon skoru
69
YD daha mantıklı geliyor Nisan'da alırsam gelecek sene ağustosa kadar kullanırim sonra telefoncuya verir 17 alırım yd yine. Mantıklı mı?

Yani 1.5 sene sonra değiştirebilirim diyorsan mantıklı kullanırsın en yeni modeli daha sonra çıkan yeni modelle değiştirirsin mantıklı ama uğraşamam değiştirmekle vs uzun yıllar kullanacam diyorsun ya 13 ya 14 almalısın.

16 al, dene, beğenmediysen yine aldığın fiyata satarsın.

Oyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
Oyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.
Rezil etme işine katılmıyorum iPhone 11 ve sonraki telefonlar halen kötü durmuyor zaten arada çok fark yok 12 15 arası benimde oyum 16dan yana

Bence yurtdışı daha mantıklı. 13 1-2 yıl sonra güncellenmeyi kesecek zaten. yurt dışı 16 iş yapar yılın bitmesine de 9 ay kaldı uzun bir süre kullanırsın. Benim arkadaş çift yurtdışı kullanıyordu. birini tr'de ailesine veriyordu geri döndüğünde telefonları değiştiriyordu. Ayrıca Tr'de iphone almak gerçekten bana büyük saçmalık geliyor. sırf marka sevdası yüzünden bir telefona olması gerekenden %50 fazla para veriliyor.

Bence yurtdışı daha mantıklı. 13 1-2 yıl sonra güncellenmeyi kesecek zaten. yurt dışı 16 iş yapar yılın bitmesine de 9 ay kaldı uzun bir süre kullanırsın. Benim arkadaş çift yurtdışı kullanıyordu. birini tr'de ailesine veriyordu geri döndüğünde telefonları değiştiriyordu. Ayrıca Tr'de iphone almak gerçekten bana büyük saçmalık geliyor. sırf marka sevdası yüzünden bir telefona olması gerekenden %50 fazla para veriliyor.
Kamera için alcam ben marka sevdam yok ve cidden Samsung kamera konusunda iPhone ile yarisama

Geri