İPHONE 13 vs İPHONE 15

MertEfe

80+
Reaksiyon skoru
38
Herkese selamlar Yurtdışı alacağım
İPhone 13 18k
İPhone 15 26k
İPhone 16 31k
Sizce hangisi daha mantıklı olur önerilerinize acigim

15 fiyatına S23 Ultra alın

büyük ihtimal 16 dışında diğerleri toplama eğer kapalı kutuysa bence pil 95 üstü yd 15 pro bakman daha iyi olur

TR'den 24FE alsanız hepsinden hayırlı olur. İlla iphone olacaksa 15 Pro vb bakın derim

@K1NGO82 hayırlı olur derken daha kuvvetli olur demedim, ki kamera ve ekran panel tipi hariç S24FE 3 cihazdan da iyi xD Haykırmana gerek yok yani :D 24FE'nin, Günde fix 2 kere şarja takıp, kalan 4 ay 2. telefonla gezip İpHOnE KuLlAnIYoRUm demekten elli kat mantıklı olduğu kesin

Son düzenleme:
arkadaşın dediği genelde toplama oluyor ,toplama değilse hangisin olduğu önemli değil. ama 16 ay sonra satmicaksanız ya başka telefona geçmeniz yada 2telefon kullanmanız lazım

Hiç biri mantıklı değil paranız yoksa iphone almayın dostum gösteriş için hem yurtdışı alıyorsun hem düz model alıyorsun elması harici birşeyi yok yani git düzgün bi android al şarj derdin olmaz en azından

Hem yurt dışı ürün bakıp hem de üstüne iPhone bakılması çoğu kişi için yukarıda yazıldığı gibi.
TR'den 24FE alsanız hepsinden hayırlı olur. İlla iphone olacaksa 15 Pro vb bakın derim

@K1NGO82 hayırlı olur derken daha kuvvetli olur demedim, ki kamera ve ekran panel tipi hariç S24FE 3 cihazdan da iyi xD Haykırmana gerek yok yani :D 24FE'nin, Günde fix 2 kere şarja takıp, kalan 4 ay 2. telefonla gezip İpHOnE KuLlAnIYoRUm demekten elli kat mantıklı olduğu kesin
Bazıları garip. Yazım dili veya tepkileri çoğu şeyi açıklıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,012
Üyeler
175,146
Son üye
zumberx
Geri