Neler Yeni

Yurtdışı iphone 16 pro almak

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Arkadaşlar bi kaç konu gördüm internette yurtdışından gelirken 1 den fazla telefonla giriş yapamıyormuşuz yani telefon getirme yasağı gibi bir durum var mı ?
1den fazla değil kendi telefonun hariç en fazla 1 adet daha getirebilirsin 2.yi kayıtta etsen yine getiremiyorsun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler uzulerekk soyluyorum ama bu 8 ay muhabbetı kalkacakmıs gıbı bır hıs var ıcımde devlet baba bızı dusunuyor olabılır !

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
Beyler uzulerekk soyluyorum ama bu 8 ay muhabbetı kalkacakmıs gıbı bır hıs var ıcımde devlet baba bızı dusunuyor olabılır !
Hocam ülkeye gelen yabancı turistler o zaman telefon kullanamaz bu olay kalkarsa, ben düşünmüyorum kalkacağını şahsen

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam ülkeye gelen yabancı turistler o zaman telefon kullanamaz bu olay kalkarsa, ben düşünmüyorum kalkacağını şahsen
Trustle ne alakası var tam olarak anlayamadım adamlar turkcell vodafone falanmi kullaniyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Her sene Eylül'de telefon değişirsen benim gibi asla kapanma muhabbeti olmuyor, üstüne 5 6K koyarak bi nevi kayıt ediyorsun telefonu değiştiriyosun çünkü.
Önceki sene 14P Max'im vardı çıktığı gibi 15P Max aldım hattı buna geçirdim sene başı sıfırlandı şuan da 16P Max almayı düşünüyorum tekrar sıfırlanacak.

Eğer farklı bir yasa çıkmazsa şuanlık senede 8 ay açık.
Siz genelde eskiyi nereden satıyorsunuz?

Iphone13 512gb varda. (Tr den alınma)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1den fazla değil kendi telefonun hariç en fazla 1 adet daha getirebilirsin 2.yi kayıtta etsen yine getiremiyorsun
Yurtdışından gelirken yanımızda 1 adet yurtdışında alınma telefon ve tr den alınma telefonla giriş yapılıyor mu yapılamıyor mu?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Siz genelde eskiyi nereden satıyorsunuz?

Iphone13 512gb varda. (Tr den alınma)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışından gelirken yanımızda 1 adet yurtdışında alınma telefon ve tr den alınma telefonla giriş yapılıyor mu yapılamıyor mu?
Telefoncu arkadaşım var.

Top Bottom