turgutylmz
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Arkadaşlar selam yurtdışı 14 promax almak istiyorum sizce alınır mı ? Yurt içi alicak bütçem yok
imei ücreti de ödeyeceksiniz biliyorsunuz şu an 20k fakat seneye 32k olucakmışArkadaşlar selam yurtdışı 14 promax almak istiyorum sizce alınır mı ? Yurt içi alicak bütçem yok
IMEI ücreti ödemeden Yılda 8 ay e-sim ile kullanılabiliyor galiba bilen arkadaşlar vardır elbet bilgilendirsinimei ücreti de ödeyeceksiniz biliyorsunuz şu an 20k fakat seneye 32k olucakmış![]()
Alınır hocam. Bende yurt dışı 14 pro max kullanıyorum lakin bilmiyorsan tanıdık telefoncu edinmen lazım benim akrabam telefoncu o yüzden o hallediyor mesela yılda 8 ay kullanıyorsun 4 ay kapalı oluyor sadece birini arayamıyorsun internete bağlanınca arama yapabiliyorsun. Tanıdık telefoncu derken dediğim şudur ; mesela 3 ay kullandım 14 pro max i kapandı ve e-sime geçeceğim türk telekoma gittim 300 bayıldım ve telefonda sorun olup geçiremediler e-sime sonra tanıdık telefoncuyla gittim tekrar başka yöntem deneyip e-sime geçirdim. Yani bilmeden boşa para vermiş olacaktım veya uğraşamayacaktım hocamArkadaşlar selam yurtdışı 14 promax almak istiyorum sizce alınır mı ? Yurt içi alicak bütçem yok
Veya 4 ay arama yapmadığınız zamanlarda ucuz iphone 5-6 alın hesapları bağlayın tamamdır aramayı o telefondan yaparsın diğer işlerinizi iphone 14 pro max ten halledersinizAlınır hocam. Bende yurt dışı 14 pro max kullanıyorum lakin bilmiyorsan tanıdık telefoncu edinmen lazım benim akrabam telefoncu o yüzden o hallediyor mesela yılda 8 ay kullanıyorsun 4 ay kapalı oluyor sadece birini arayamıyorsun internete bağlanınca arama yapabiliyorsun. Tanıdık telefoncu derken dediğim şudur ; mesela 3 ay kullandım 14 pro max i kapandı ve e-sime geçeceğim türk telekoma gittim 300 bayıldım ve telefonda sorun olup geçiremediler e-sime sonra tanıdık telefoncuyla gittim tekrar başka yöntem deneyip e-sime geçirdim. Yani bilmeden boşa para vermiş olacaktım veya uğraşamayacaktım hocam
seneye bile değil ocak ayı içinde mutlaka yaparlar max 2-3 haftası varimei ücreti de ödeyeceksiniz biliyorsunuz şu an 20k fakat seneye 32k olucakmış![]()
IMEI ücretini ödeyeceğim o yüzden şimdi zam gelmeden son günler almak lazımimei ücreti de ödeyeceksiniz biliyorsunuz şu an 20k fakat seneye 32k olucakmış![]()
imei odeyecekseniz daha mantıklıIMEI ücretini ödeyeceğim o yüzden şimdi zam gelmeden son günler almak lazım
Ben kayıt ücretini ödemeyi düşünüyorum o şekilde 3 -4 sene kullanirimAlınır hocam. Bende yurt dışı 14 pro max kullanıyorum lakin bilmiyorsan tanıdık telefoncu edinmen lazım benim akrabam telefoncu o yüzden o hallediyor mesela yılda 8 ay kullanıyorsun 4 ay kapalı oluyor sadece birini arayamıyorsun internete bağlanınca arama yapabiliyorsun. Tanıdık telefoncu derken dediğim şudur ; mesela 3 ay kullandım 14 pro max i kapandı ve e-sime geçeceğim türk telekoma gittim 300 bayıldım ve telefonda sorun olup geçiremediler e-sime sonra tanıdık telefoncuyla gittim tekrar başka yöntem deneyip e-sime geçirdim. Yani bilmeden boşa para vermiş olacaktım veya uğraşamayacaktım hocam
Post automatically merged:
Veya 4 ay arama yapmadığınız zamanlarda ucuz iphone 5-6 alın hesapları bağlayın tamamdır aramayı o telefondan yaparsın diğer işlerinizi iphone 14 pro max ten halledersiniz
o zaman alın diyebilirmIMEI ücretini ödeyeceğim o yüzden şimdi zam gelmeden son günler almak lazım
14pm yerine 15 pro çıkabiliyorsanız 15pm alıp kaydedin hocam 14 le neredeyse aynı fiyatları bende 15pm alıp kaydettim geçen ayBen kayıt ücretini ödemeyi düşünüyorum o şekilde 3 -4 sene kullanirim
Kaça aldın nerden aldın14pm yerine 15 pro çıkabiliyorsanız 15pm alıp kaydedin hocam 14 le neredeyse aynı fiyatları bende 15pm alıp kaydettim geçen ay
ben aldığımda piyasada 39a da vardı garanti olsun diye tanıdık telefoncudan almıştım 40 a 20 de kayıt şimdi piyasada 37 den bile varKaça aldın nerden aldın