Neler Yeni

Yurtdışı ıphone15 pro aldım

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
Arkadaşlar merhaba benim Yurtiçi bir iPhone 13üm vardı severek almıştım fakat hep aklımdaki telefon iPhone 15 Proydu onu çok istiyordum normalde aklıda yoktu fakat bir gün arkadaşımla telefoncuları gezmek istedik ve gezerken bir dükkanda benim telefonumla kafa kafaya bir iPhone 15 pro verebileceğini söyledi fakat yurt dışıydı ilkten olumlu bakmasam da daha sonrasında olumlu baktım ve ertesi gün iPhone 13’le kafa kafaya iPhone 15 Pro’yu takas ettim sizce mantıklı yapmış mıyım tavsiyeleriniz nelerdir

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Arkadaşlar merhaba benim Yurtiçi bir iPhone 13üm vardı severek almıştım fakat hep aklımdaki telefon iPhone 15 Proydu onu çok istiyordum normalde aklıda yoktu fakat bir gün arkadaşımla telefoncuları gezmek istedik ve gezerken bir dükkanda benim telefonumla kafa kafaya bir iPhone 15 pro verebileceğini söyledi fakat yurt dışıydı ilkten olumlu bakmasam da daha sonrasında olumlu baktım ve ertesi gün iPhone 13’le kafa kafaya iPhone 15 Pro’yu takas ettim sizce mantıklı yapmış mıyım tavsiyeleriniz nelerdir
15pro sıfır kapalı kutumu aldınız

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Öncelikle, 2. bir telefona ihtiyacın var çünkü aldığın cihaz yurtdışı. 8. aydan sonra kullanıma kapanıyor yani her sene 4 ay süreli kullanacağın bir cihaz gerekiyor. Mantıklı yapmışsınız diyebilirim eğer 15 pro sıfırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

15pro sıfır kapalı kutumu aldınız
Doğum gününüz kutlu olsun hocam

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Öncelikle, 2. bir telefona ihtiyacın var çünkü aldığın cihaz yurtdışı. 8. aydan sonra kullanıma kapanıyor yani her sene 4 ay süreli kullanacağın bir cihaz gerekiyor. Mantıklı yapmışsınız diyebilirim eğer 15 pro sıfırsa

Doğum gününüz kutlu olsun hocam
Çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻

Beş aylık cihaz

Benim telefonumda dört aylıktı
Aldığınız cihaz kaç gb , hangi renk
Ve sizin cihazınız kaç gb hangi renk

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻

Aldığınız cihaz kaç gb , hangi renk
Ve sizin cihazınız kaç gb hangi renk
Benim cihazım 120 Sekizli aldığımda 128 benim cihazım gece yarısı maviydi yeni aldığım cihaz siyah cihaz ben zaten siyah istiyordum hep

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Benim cihazım 120 Sekizli aldığımda 128 benim cihazım gece yarısı maviydi yeni aldığım cihaz siyah cihaz ben zaten siyah istiyordum hep
Yani hocam kapalı kutu 15 pro ortalama 31.5-32 dersek fazla fazla ve sizin cihazınız da 31-32 yapar bura da sizin zararınız cihazın sadece 4 ay kullanımı kalmış olması

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam kapalı kutu 15 pro ortalama 31.5-32 dersek fazla fazla ve sizin cihazınız da 31-32 yapar bura da sizin zararınız cihazın sadece 4 ay kullanımı kalmış olması
Cihaz ağustos sonuna kadar açık onda sorun yok onun dışında benim hoşuma gitmeyen tek bir şey var sadece o da bataryası pil sağlığı %92 bu sonradan artar mı sizce ya da benim için çok sorun yaratır mı

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Cihaz ağustos sonuna kadar açık onda sorun yok onun dışında benim hoşuma gitmeyen tek bir şey var sadece o da bataryası pil sağlığı %92 bu sonradan artar mı sizce ya da benim için çok sorun yaratır mı
Hocam en baba şu anda %98 civarı olması lazım o değerlere nasıl düşmüş anlamadım

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yasin Seyrekoğlu
elindekini satsan zaten sıfır kapalı kutu 15 pro alırdın kardeşim

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
elindekini satsan zaten sıfır kapalı kutu 15 pro alırdın kardeşim
Telefonum her ne kadar iyi durumda da olsa iPhone 13 asla 30.000 TL vermiyorlar en baba 29 asla 30 olmaz

Telefonum her ne kadar iyi durumda da olsa iPhone 13 asla 30.000 TL vermiyorlar en baba 29 asla 30 olmaz
Kapalı kutularda da 28 29’a yok 15 pro

Üzülmeli miyim şu an

Üzülmeli miyim şu an

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,875
Üyeler