Her sene sıfırlanıyor.Bildiğim kadarıyla hayır. Zaten çok saçma olurdu, süre uzatma da kalktığına göre 2800 lirayı ödemeden açılmıyor diye okumuştum, emin değilim yanlışsam düzeltin
Pasaport kaydı yaptıracak param var ama yurtdışına da çıkmam gerekBildiğim kadarıyla hayır. Zaten çok saçma olurdu, süre uzatma da kalktığına göre 2800 lirayı ödemeden açılmıyor diye okumuştum, emin değilim yanlışsam düzeltin
TeşekkürlerHer sene sıfırlanıyor.
Evet, yurt dışına çıkma olayı sıkıntı. Ben de Amerika’dan gelen akrabamdan istemiştim 13’ümü, tırla sınıra kadar gidip dönecektim ama kendisi valizin havalimanında kaybolduğunu iddia etti (bence telefonu almayı unuttu ama fark etmez) ve elimdeki 800 doların üstünü o tamamlayıp Türkiye’den almamı sağladıPasaport kaydı yaptıracak param var ama yurtdışına da çıkmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
İyi bari yardımcı olmuş benim akrabalarım sizin orda bi telefon var parayı verip gidip alır mısın diye mesaj atiyom mesaja bakmaya tenezzül bile etmiyolarEvet, yurt dışına çıkma olayı sıkıntı. Ben de Amerika’dan gelen akrabamdan istemiştim 13’ümü, tırla sınıra kadar gidip dönecektim ama kendisi valizin havalimanında kaybolduğunu iddia etti (bence telefonu almayı unuttu ama fark etmez) ve elimdeki 800 doların üstünü o tamamlayıp Türkiye’den almamı sağladı