Peki haftasonu gelme ihtimali varmı cumartesi gelebilip Pazar gelememesi gibi3 gün içinde gelmesi lazım.
Nereden satın aldın?Gümrük işlemleri tamamlanmış ve yerel taşıyıcıya teslim edilmiş gözüküyor bundan sonra ne kadar sürede gelir kargom?
Whatgeek'den klavye aldım ve YunExpress ile geliyor yerel taşıyıcı derken PTT, Aras kargo gibi firmalardamı?Nereden satın aldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cumartesi veya pazartesi gelir gibi
Genelde ptt yada aras oluyor dediğin gibi. Bulunduğun ile göre en kötü bence salı gününe kadar elinde olur.Whatgeek'den klavye aldım ve YunExpress ile geliyor yerel taşıyıcı derken PTT, Aras kargo gibi firmalardamı?
Bundan sonrası ülke içi standart kargo prosedürüdür. Firmaya göre 2-3 güne eline ulaşır.Gümrük işlemleri tamamlanmış ve yerel taşıyıcıya teslim edilmiş gözüküyor bundan sonra ne kadar sürede gelir kargom?
Şubat ayında yunexpress arasla getirmişti vergi kesilmemişti şu an bilmiyorumWhatgeek'den klavye aldım ve YunExpress ile geliyor yerel taşıyıcı derken PTT, Aras kargo gibi firmalardamı?
Cumartesi gelebilir eğer İstanbul civarında yaşıyorsanPeki haftasonu gelme ihtimali varmı cumartesi gelebilip Pazar gelememesi gibi
Cumartesi gelebilir eğer İstanbul civarında yaşıyorsan
Bundan sonrası ülke içi standart kargo prosedürüdür. Firmaya göre 2-3 güne eline ulaşır.
Kargoist'den SMS geldi ve İstanbul kartal yani yaşadığım ilçede kargo dağıtıma çıkarılmış bugün yada yarın gelir diye düşünüyorum.Genelde ptt yada aras oluyor dediğin gibi. Bulunduğun ile göre en kötü bence salı gününe kadar elinde olur.
Cumartesi gelmeyebilir bugün gelmezse büyük ihtimalle pzt kalırKargoist'den SMS geldi ve İstanbul kartal yani yaşadığım ilçede kargo dağıtıma çıkarılmış bugün yada yarın gelir diye düşünüyorum.
Tahmini teslimat tarihi bugünü gösteriyor inşallah gelirCumartesi gelmeyebilir bugün gelmezse büyük ihtimalle pzt kalır
Cumartesi gelmeyebilir bugün gelmezse büyük ihtimalle pzt kalır
Bugün geldi kargo şaşırdım gerçektenCumartesi gelebilir eğer İstanbul civarında yaşıyorsan