Yurtdışı Kayıtlı İphone Açtırmak

efay144

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,693
Arkadaşlar merhaba amcam almanyadan buraya iphone gönderecek bende açtırmayı kolay zannediyordum ama pasaport ve hattın bize ait olması gerekiyormuş.Kendi hattımı alamam yaş tutmuyor pasaportta vardı ama belli sebeplerden dolayı 2018 yılında süresi bitti şimdi ben bu telefonu nasıl kullanabilirim.Bir kart varmış onu alsam telefona bir zararı olurmu.

Kanka telgoda bazıları 6 ay falan actiklarini söylüyorlar onlara bak

Ailendeki biri senin adına hat çıkarır ve pasaportuna kaydettirirse de kullanabilirsin.
Anlamıyorum 2017'de 250-300TL bile olmayan IMEI ücreti sırf telefon almayalım diye 2K'lara çıkıp bir de hat zorunluluğu getirdiler, Neden?

Kanka telgoda bazıları 6 ay falan actiklarini söylüyorlar onlara bak
Kankam cahilim bu konularda şimdi telefon bana geldi diyelim ben sonra ne yapmalıyım.Birde wifide kullansam zaten evdeyim telefon kapanırmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailendeki biri senin adına hat çıkarır ve pasaportuna kaydettirirse de kullanabilirsin.
Anlamıyorum 2017'de 250-300TL bile olmayan IMEI ücreti sırf telefon almayalım diye 2K'lara çıkıp bir de hat zorunluluğu getirdiler, Neden?
Ya işte pasaport sıkıntı pasaportsuz yapamazmıyız.

Kankam cahilim bu konularda şimdi telefon bana geldi diyelim ben sonra ne yapmalıyım.Birde wifide kullansam zaten evdeyim telefon kapanırmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya işte pasaport sıkıntı pasaportsuz yapamazmıyız.
Hayır yapamıyorsunuz, ailenizden birinde pasaporta sahip olan biri elbet vardır hocam.

Peki vsmart kartı kullansam telefon kapanırmı.
Bilmiyorum gerçekten, kendim de 2016'dan beri IMEI kayıtlı bir telefon kullanıyorum hatta SE2020'i yurtdışından getirecektim ama IMEI fiyatı cihazdan pahalı oluyor.

Bilmiyorum gerçekten, kendim de 2016'dan beri IMEI kayıtlı bir telefon kullanıyorum hatta SE2020'i yurtdışından getirecektim ama IMEI fiyatı cihazdan pahalı oluyor.
Uff cidden ama iphonun parasını onlar verecek biz sadece kayıt parasını vereceğiz.

Geri