Yurtdışı tatili yapmak istiyorum

Reaksiyon skoru
24
Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım ve vize ile pasaportum yok vizesiz gidebileceğim turlar varmı Balkan tatili Yunanistan tatili gibi Instagramda gördüm ama bilgim yok bilgisi olan biri cevaplayabilir mi ve gitmek için yer önerisi

Balkanlarda bazi ulkeler vizesiz aliyor yunan icin fln vize gerekiyor diye biliyorum tabi bazi adalarda direk gittiginiz yerde vizeyi aliyorsunuz. Cok super imkanlar yok, (Vizesiz Balkan ülkeleri arasında Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Makedonya ve Sırbistan bulunuyor.) bu ulkeler var. Pasaport cikarmak suan cok pahali. Internete yazin 3k ile baslayan fiyatlar var (sadece pasaport ekstra defter bedeli fln var)

Balkanlarda bazi ulkeler vizesiz aliyor yunan icin fln vize gerekiyor diye biliyorum tabi bazi adalarda direk gittiginiz yerde vizeyi aliyorsunuz. Cok super imkanlar yok, (Vizesiz Balkan ülkeleri arasında Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Makedonya ve Sırbistan bulunuyor.) bu ulkeler var. Pasaport cikarmak suan cok pahali. Internete yazin 3k ile baslayan fiyatlar var (sadece pasaport ekstra defter bedeli fln var)
Yurtdışına çıkacak adamı pasaport ücreti çok zorlamaz, öğrenci ise de sadece defter bedeli ödeyip de pasaport çıkartılıyor o zaman ucuz oluyor.

Geri