Oralara girme boşver, soruya gelelim sahibinden param güvende ile alabilirisno kadar telefonu nasıl kayıt ettırıyorsunuz
puahahahhahaha ne yapıyo olabilirsin bu kadar gizem katıyosun işe.Oralara girme boşver, soruya gelelim sahibinden param güvende ile alabilirisn
Ne alaka kardeşim boş boş konuşmapuahahahhahaha ne yapıyo olabilirsin bu kadar gizem katıyosun işe.
mafia mısınız ? tum aileye YD telefon verip nasıl kullanabilirsiniz abi hahahaha android degilse imkansız. apple ürünü ise ailecek avrupa gezisi yapıyor olmalı falansınız ama öyle birinin DA da işi neNe alaka kardeşim boş boş konuşma
Teknik servislik yapıyordum önceden apple dışında YD cihaz pek önermem dostum, Mi serisinden çok geliyordu format,güncelleme ve diğer sebeplerden imei sıfırlandığı tekrardan yaptırabiliyorsun ama masraf tabi sen bilirsin. Kendim iphone 12 kullanıyorum yurt dışı olarak alıp kayıt ettirdim niyetin varsa kayıt ettirmeyi öneririm sanada.mafia mısınız ? tum aileye YD telefon verip nasıl kullanabilirsiniz abi hahahaha android degilse imkansız. apple ürünü ise ailecek avrupa gezisi yapıyor olmalı falansınız ama öyle birinin DA da işi ne
Rahatsızmısin biz telefonları yasak gelmeden önce aldik, yasak yeni geldi. Şimdide alabiliriz mesela dayım Yurtisinda Apple ticareti ile uğraşıyor getirme izni var. Birşeyi uzatmamafia mısınız ? tum aileye YD telefon verip nasıl kullanabilirsiniz abi hahahaha android degilse imkansız. apple ürünü ise ailecek avrupa gezisi yapıyor olmalı falansınız ama öyle birinin DA da işi ne
ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRahatsızmısin biz telefonları yasak gelmeden önce aldik, yasak yeni geldi. Şimdide alabiliriz mesela dayım Yurtisinda Apple ticareti ile uğraşıyor getirme izni var. Birşeyi uzatma
Tamamziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kadar telefonu nasıl kayıt ettırıyorsunuz
ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abi ailene telefon getirtip nasıl hepsini kayıtlı kullanabilirsin iphoneları ? pandemi dönemindeki gecici kayıt e sim flan olayları varken 8 ay kullanıyordun. mafia vari gizemli mesaj atarak hit kasmaya calısmayınHayatımda bu kadar cahil birini görmedim