Neler Yeni

Yurtdışı Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Ali
Çok sağlam satıcılar var bir sorun yaşamazsın ürün almak konusunda... 11T güzel cihazıdr tavsiye ederim. Yalnız güncelleme ve sıfırlama da IMEI gidebilir. Bunu bil öyle al.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

ankaaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
mafia mısınız ? tum aileye YD telefon verip nasıl kullanabilirsiniz abi hahahaha android degilse imkansız. apple ürünü ise ailecek avrupa gezisi yapıyor olmalı falansınız ama öyle birinin DA da işi ne
Teknik servislik yapıyordum önceden apple dışında YD cihaz pek önermem dostum, Mi serisinden çok geliyordu format,güncelleme ve diğer sebeplerden imei sıfırlandığı tekrardan yaptırabiliyorsun ama masraf tabi sen bilirsin. Kendim iphone 12 kullanıyorum yurt dışı olarak alıp kayıt ettirdim niyetin varsa kayıt ettirmeyi öneririm sanada.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
mafia mısınız ? tum aileye YD telefon verip nasıl kullanabilirsiniz abi hahahaha android degilse imkansız. apple ürünü ise ailecek avrupa gezisi yapıyor olmalı falansınız ama öyle birinin DA da işi ne
Rahatsızmısin biz telefonları yasak gelmeden önce aldik, yasak yeni geldi. Şimdide alabiliriz mesela dayım Yurtisinda Apple ticareti ile uğraşıyor getirme izni var. Birşeyi uzatma

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
Top Bottom